A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) által kezdeményezett bojkott ellenére a nyertesek többsége lehívja a holokauszt-emlékév pályázati pénzeit – írja a Magyar Nemzet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Kápók mindig voltak és úgy látszik lesznek is
nehogymá
@Nil: oljan vékonyan kenyték ezt a kenyeret is,hogy mégnéztem kik is kaptak pénzt.van mosonmagyaróvári szakiskola Auschwitzi látogatása, több általános iskola vagy akár gimnázium Radnóti versek olvasása, református egyetem,evangélikus hitközség, külügyi intézet 11 milla,több könyvkiadó,lánchid rádió,hallás sérültek baz megyei szervezete,sok vidéki önkormányzat,határontúli szervezetek (nagy részt nem köthető zsidókhoz,)stb stb. ez az újságnak nem nevezhető deritő nyilvánvalóan azt sugalmazza,hogy a zsidók,(nem tudván kibujni börükböl )pénzért mindenre képesek. útálom az ilyet.
bencemacska
@nehogymá: És van néhány udvari cionistája is OV-nak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.