Leadták európai parlamenti listájukat a pártok. Darabjaira hullott az ellenzéki összeborulás, egyre nagyobb nyomás nehezedik Mesterházyra. Újraszámolták a szavazatokat a budapesti 15-ös országgyűlési egyéni választókerület két szavazókörében, de az eredmény nem változott, maradt a kétharmad. Megindult az országgyűlési választások eredményét kétségbe vonó balliberális támadás Magyarország ellen, de a hazánkat támadó Scheppele szakmailag erősen kifogásolható módszereket alkalmazott. Az mno.hu heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Megindult az országgyűlési választások eredményét kétségbe vonó balliberális támadás Magyarország ellen" Ti kretének, mi az hogy támadást intézett a balliberális tábor Magyarország ellen! Elmondom nektek szervilis se...ló párt nyomtatvány készítők, a fityesz nem Magyarország, és ha kétségbe vonják a vállasztási eredményeket mint ellenzéki párt és újra számoltatják ehhez joguk van!!! Úgy látszik csak a fityesz szavazók Magyarok :-(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.