Ebből a listából megtudhatod, hogy kinek jár ingyenes orvosi ellátás. Gyes, hajléktalan, nyugdíjas, álláskereső, speciális esetek, türelmi idő stb Nagyon sokan kérdeztétek, hogy a saját helyzetetekben kell-e fizetni egészségügyi szolgáltatási járulékot. Kinek jár ingyenes orvosi ellátás? Induljunk el az elejéről. Egészségügyi ellátás szempontjából 3 féle csoportba sorolhatjuk az embereket:...

Forrás: tudatosadozo.hu
Feltöltő: Tudatos Adózó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Hamarosan megérjük, hogy fizetsz, vagy dögölj meg! Ez a fidesz ars poeticája. Gyalázat!!!
Nil
Hozhatnának már egy törvényt hogy ne kelljen fizetnem ha nem akarom igénybe venni.
Jelenleg én fizetek- miközben spóroltam egy csomó pénzt az egészségügyi kasszának. Sok millió forintot - mert meggyógyultam.
Desischado
Hamarosan megérjük, hogy fizetsz, vagy dögölj meg! Ez a fidesz ars poeticája. Gyalázat!!!
nemjoezigy
@perfekt: + a politikusoknak, + a gazdagoknak (mert nekik hiába költséges,-ha egyáltalán az, a kifizetett pénz nem hiányzik)
nehogymá
aki a magán rendelőben kifizeti a magán orvost. utána korlátlan hozzáférése van a tb által müködtetett kórházhoz,eszközökhöz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.