Az Orbán Viktor láttán felajzott tömegben lezajló, és a Húsvét-hétfőhöz méltó termékenységrítusokhoz. Amelyek fényében máris más szemmel nézhetjük az Észak-Koreával fellendülő ginszeng-bizniszt is. Egy jó vezér ugyanis gondoskodik az alattvalók potenciájáról. Akkor is, ha a szellemi impotencia csúcsán szerveztet húsvéti ünnepséget önmagának.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amúgy egy összelopott stadiont nem is lehetne stílszerűbben megnyitni más személlyel, mint a nemzeti együttműködés megbotlott reklámarcával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ha arra gondolsz, hogy a húsvéti vízöntés eredetileg egy megtisztító termékenységrítus hagyatéka, akkor azt.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..én azt gondolom hogy az nem is mondat...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Eszembe sincs vitatni a gondolati szabadságodat :-))
Csizmás Kond
@GeoCravker: Azt nincs is a miért, viszont egy írás közléséhez több figyelemre volna szükség...
nezelodo
"Manhattan
Amúgy egy összelopott stadiont nem is lehetne stílszerűbben megnyitni más személlyel, mint a nemzeti együttműködés megbotlott reklámarcával..."

Megbotlott? Akkorát taknyolt, mint ide Lacháza! Ettől persze bőven lehet a rendszer ikonja, mint ahogy ez a stadion a kórképe az egyszemélyi vezetésnek.
GeoCravker
@nezelodo: Egy kevesebb nmint 2000 lelket számláló faluban (nem érdkel, mi a hivatalos településminősítés, mert Budapest is egy nagyobb falu csak :-)) egy 4500 fős stadiont építeni reálisan mindenképpen bukta. Csak akkor nem, ha 1 busszal viszi a CÖF a "szerencsés" szurkolókat. 2. Kötelezővé teszik a rlszvételt a helyieknek, és a környéken lakóknak.
Csaucseszku reloaded

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.