Hahó, hülye úr, FIFA 2014 nem volt meg? Milyen érzés megcsinálni a vas és acél országát focilabdából?

Tök jó szimulációk vannak ma már, ki lehet próbálni a vadászgépet, a tengeralattjárót, a szekercés közelharcot, és akinek meg a foci jön be, az menedzselhet magának csapatot, összemérheti a tudását másokkal, és még sikerélménye is lesz. Nem igazi, ez tény, de az is tény, hogy a magyar foci ahogy van, nem igazi. Többen kíváncsiak ma már egy közepes mobiljátékra, mint arra a majomkodásra, amit bármelyik magyar csapat művel a pályán. Konkrétan, pontosan ugyanazt játsszuk, mint amikor a vas és acél országa akartunk lenni: értelmetlen óriásberuházásokat eszközlünk a józan észen túli indokokkal, olyan pályán, ahol senkik vagyunk és azok is maradunk.

Sokkal civilizáltabb, olcsóbb, és még örömtelibb mulatság is a FIFA vagy a Hattrick, mint felhúzni egy porfészek faluba ezt a behemót stadiont, és feszengeni az ország legbüdösebb trágyatolvajai között, akik egymást se úriembernek tartják, hanem annak, amik. Aztán végignézni, ahogy az avatás alkalmából megruházzák a csapatunkat. De nem is a vereség a ciki persze, hanem hogy aligha lehet másképp értelmezni ezt az egész felcsúti arénázást, mint egy római császár hibbanási jeleneteként. És hát az illető közben mégsem római császár, csak úgy tesz.

Tóta W. Árpád írása a Hvg.hu-n >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@A Tündik bündije: Viktor akkora paraszt,hogy a Playstation-ön is disznóölést játszik,a vattacukrot is bicskával eszi,gyerek korában meg akkor látott félcipőt,mikor a gumicsizma szárát levágta a vonat:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiveronika
@tavaszi: Lassíts, mert agyvérzést kapsz! Az olyanoknak, mint te, felesleges bármilyen közgazdasági tények és alapösszefüggések elmagyarázása. Csak hőbörögni tudtok. Egy dolgot azonban kiemelek, talán még te is felfogod. Nézz utána, hogy mennyi hitele volt az országnak akkor és mennyi most. Egyszerű dolog, próbáld meg. Aztán az sem kár, ha utánajársz, hogy az a pénz mire lett fordítva, és mire költik most.
Több időm nincs rád.
human
@tavaszi: Annyira jókat írtál, hogy nem is értem miért vagy megelégedve az Orbán rendszerrel, hisz mindez újra éledt.
A Tündik bündije
Tök jó szimulátorok vannak, de az egyeseknek kevés. Láthatóan az sem fogja ki a szelet Kim Dzsongun hatalommániájának vitorlájából, hogy olyan király Playstation-okat lehet kapni...
hetöndöe
@A Tündik bündije: Viktor akkora paraszt,hogy a Playstation-ön is disznóölést játszik,a vattacukrot is bicskával eszi,gyerek korában meg akkor látott félcipőt,mikor a gumicsizma szárát levágta a vonat:-)))
joopapa
@hetöndöe: Ez nagyon ott van!!! Rég nevettem ilyen jót :-)))))
hetöndöe
@joopapa: Váljon egészségedre Joopapa!A humor az élet sója.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.