Az Alkotmánybíróság mai határozata szerint nem alkotmánysértő az, hogy a XII. kerület önkormányzati fenntartásban lévő tévéje még márciusban visszautasította a 4K kampányfilmjének leadását, amiben egy majom Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc hangján szólal meg. A 4K helyi jelöltje a Nemzeti Választási Irodához majd a Kúriához fordult, amelyek azonban jogszerűnek találták a Hegyvidék TV eljárását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Bocs kimaradt: nem csak ezeket, hanem a többi megélhetési politikust minimálbéres alkalmazottakon élősködő milliárdos vállalkozókat. = élősködő férgek!
kkalman
Igazat kell adnom az Alkotmánybíróságnak. Valóban sértő a majmokra nézve ezt a két senkiházi politikust hozzájuk hasonlítani.
JAJMÁR
Pedig eddig nem volt tiltva, és ami nincs tiltva, azt ugye lehet..? Maradt még azért pár lehetőség, majd kitalálom minek nevezzem őket :)
bakegya
Jó,akkor legyen törpe tetű,vagy éhes patkány,de hogy nem emberszabású azt már bebizonyította az életvitelével...orbán-a pereputty meg a haverjai is.fő a tvol és miheztartás velük szembe.
A gyurcsányi jellemrajzát kellő alapossággal köpködik rám orbán állatkertjéből,így aztán már nem foglalkozom vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.