Szanyi Tibor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában virágnyelven ugyan, de gyakorlatilag a Jobbik egymillió szavazójának szellemi képességeit vonta kétségbe: magyarán buta, visszamaradott embereknek tartja őket. "Ha megnézzük a nemzeti választások eredménytérképét, akkor azt látjuk, hogy a Jobbik alapvetően az elmaradott, elöregedett, tehát úgymond intellektuális értelemben nem feltétlenül a legerősebb lakossági körökben tudott tarolni, úgy is mondhatnám, hogy ott, ahol jól félre lehetett vezetni az embereket.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
TIBI !!! Mondtam, hogy ne idd meg a kölnit!
Nem teljesen mindegy, hogy ki milyen hülye? Demokrácia van vazze'!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Nem azzal kellene foglalkozni , hogy ki és miért szavazott a másikra , hanem azzal miért nem ők kapták a szavazatukat . Ja én nem három - négy feles és 2 x 4 deci hatszor , fröccs után kellene beszólogatni . Eddig háttérben volt , biztos kordában tartották most meg egy elszabadult hajóágyúként viselkedik .
perfekt
Nem a kommentelők írásaira reagálva,mint pártoktól mentes írom,meghallgatván Szanyi monológját.:Becsületsértés azokra nézve ,akikről véleményt formált.Csak kérdezem Szanyitól:aki rád szavaz,az mindegyik részeges korcsmatöltelék?Már az is szégyen,hogy te EU-s képviselő,jelölt lehetsz.
lajospapa
A címszöveg így nem hangzott el! Ami elhangzott, igaz.

Egy kis történelem: Ma elfogadott, hogy Hitler 1920-tól ordas eszméket terjesztett. Az okos német nép 1933-ra ezt elfogadta és lelkesült érte. Hitlert megválasztották, mert a kisembernek ígért és adott egy kis hatalmat a másik kisember felett. Ezért lehet lelkesedni!
creativehun
Tessék mondani...milyenek azok az ordas eszmék??? Pusztán érdekességként említeném meg,hogy valaki az "ordas eszméket" így definiálta: "Olyan gondolatokra mondjak, amik ellen lusták érvelni."
Csizmás Kond
..ilyen embereket kell beszavazni az unióba ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.