Történelmi mélypont: amióta a Központi Statisztikai Hivatal a népmozgásokat méri, azóta nem regisztráltak olyan alacsony születésszámot soha, mint idén februárban. Úgy tűnik, az egykulcsos adó és az állítólagos gazdasági fellendülés sem hozta meg a várt szaporodási vágyat a magyar emberekben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Horizont: Jó de kuszaszem azt mondta hogy az szja -nak köszönhetően sok gyerek születik. Azt még se .
jancsik68
Ki az a marha,aki ma Magyarországon gyereket akar?:A semmire,a szegénységre,a hazugságra:!Csináljanak gyereket a papok,a mély keresztények,nekik majd a Jézuska eltartja. őketMajd külföldön szülünk,mert ott biztonságos a gyermek vállalás,a gyerek nevelés.Az itteni magyarságot majd pótolják a határon kivülüek.Övék a jövő,övék a magyar haza!!
hattorihanna
Az egykulcsos adó éppenhogy meghozta a gyerekcsináló kedvet,csak nem az átlagembernek,hanem nekik.Szaporodnak is szép számban,ha megnézzük Viktornak,Rogánnak,egyiküknek sem 1 vagy két gyereke van.Ma Magyarországon egyre inkább ez a tendencia,egy gyerek,vagy egy se,ill. 3 vagy ennél több a tehetőseknél,vagy a "rejtett erőforrásék"-nál.
Yoda69
Nalunk most jon a 2. baba igaz nem is Magyarorszagon elunk.
Mobil123
@Horizont: Ez a boldogság már kijárt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.