A Jobbik szerint a kormánypártok által felkínált országgyűlési bizottsági struktúra elfogadhatatlan.

Vona Gábor pártelnök a parlament alakuló ülését előkészítő szerdai egyeztetést követően azt nyilatkozta: az ülés menetrendjéről megegyeztek és az is nyilvánvalóvá vált, hogy a Jobbiknak egy alelnöke és két jegyzője lesz.

Kifogásolta ugyanakkor, hogy a javasolt bizottsági struktúrában még a területek megnevezésében sem jelentek meg érdemben az önkormányzatok, a foglalkoztatáspolitika, az ifjúság, illetve az energetika. A foglalkoztatáspolitikára kitérve megjegyezte: a három, ideológiájában egymástól nagyon távol álló ellenzéki frakció egyöntetűen azt az álláspontot képviselte, hogy legyen külön ezzel foglalkozó bizottság.

Vona Gábor kifejtette: estig kaptak lehetőséget arra, hogy a bizottsági struktúrával és ezen belül a személyi javaslataikkal kapcsolatos indítványukat megtegyék a kormánypártok felé. A Jobbik az ellenzéknek felkínált bizottsági elnöki tisztségek közül a nemzetbiztonsági bizottságéhoz ragaszkodni fog – rögzítette a pártelnök. Felidézte, hogy 2010-ben is "közel álltak" ehhez, akkor azonban a tárgyalásokon nem sikerült dűlőre jutniuk. Bízik abban, hogy most igen – tette hozzá.

Vona Gábor a személyi javaslatokról nem kívánt nyilatkozni, azt ugyanakkor jelezte: a Jobbik valószínűleg két országgyűlési bizottsági elnököt és öt alelnököt ad.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Onkan
@análisdrabális: 14:00
Sokáig gyűlöltem a nácikat, de amióta a Jobbikot is közéjük sorolják, azóta becsülöm és kedvelem őket, mivel - jobbikos lévén - közéjük kell tartozzam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Onkan
@análisdrabális: 14:00
Sokáig gyűlöltem a nácikat, de amióta a Jobbikot is közéjük sorolják, azóta becsülöm és kedvelem őket, mivel - jobbikos lévén - közéjük kell tartozzam.
miazavalami
@Onkan: Azért össze ne keverd a kettőt nagy lelkesedésedben. :-))
F_Viktor
@Meine Ehre heisst Treue: Megnyugtatlak, Németországban ezzel a nickkel mehetnél a levesbe, ott ugyanis a mai nap is tiltott önkényuralmi jelképnek számít a Meine Ehre heisst Treue volt SS jelmondat/köszönés!

Pár éve a bécsi Zsidó Múzeum gazdasági igazgatójának kellett lemondania miután egy FB bejegyzésében a náci nickedet picit átfogalmazva (Ihre Ehre heisst Treue = Becsületük a hűség) vágott vissza a múzeum igazgatóját bírálóknak.

A problémát ott látom, hogy te ezzel a nickkel itt náci eszméket terjeszthetsz, hogy Magyarországon ez nem tiltott, hogy a modik ehhez szavuk sincs...
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Széles mosolyra húzódott az orcám az itteni sötét, suttyó, sötét seggfejek történelmi tényeket elferdítő kapitális ( csak némely!) hülyeségeit olvasva. DDD
Ahelyett, hogy olvasnának, (nem a netes marhaságokat), inkább itt osztják az észt, közben fogalmuk sincs miről írnak, csak így náci, meg úgy náci, mert mellébeszélni azt viszont nagyon jól tudnak. DDD
Az ipari hulladék már csak ilyen... DDD
Meine Ehre heisst Treue
@F_Viktor: Tanulni, tanulni, tanulni (és nem mellébeszélni!)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.