A felcsúti polgármester szerint őt nem a Fidesz-kormányok tették az ország leggazdagabb vállalkozóinak egyikévé.

Mészáros Lőrinc, aki gázszerelőből lett az ország leggazdagabb embereinek egyike, a Heti Válasznak adott interjúban arról beszélt, hogy földije, Orbán Viktor már 1999-ben álmodozott egy futballakadémia megalapításáról.

A felcsúti polgármester azt mondta, cége már 1991-ben rengeteg munkához jutott, amikor a környékbeli településeken elkezdték kiépíteni a gázhálózatot. "Később is sikeresen vállalkoztam tovább, tehát nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg" – fogalmazott.

Az interjúban Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionról is beszélt. Volt iskolatársához, Orbán Viktorhoz hasonlóan ő is azt állítja: "közpénz egyetlen fillér sem jött'" a Pancho arénára. Hacsak valaki a társasági adó felajánlását nem tekinti annak – tette hozzá. A stadion egyébként nem Felcsúté, hanem a Puskás Akadémiáé, amely több száz gyereknek nyújt bentlakásos futballozási lehetőséget – mondta Mészáros Lőrinc.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem is a fityesz tett gazdaggá te szervilis seg...ló, maga don vittorio tett gazdaggá!!! Ezentúl legyen a dakota neved barna nyelv!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Teljesen igaza van! Semmi köze a kormányhoz! A földije segített egy kicsit, oszt jónapot! :-)
human
@human: A Mószer Arankás Hofi történet:
video.xfree.hu/?n=deaktibor a78ec7fa7f390011606ab01355f37be9
human
@human: valamiért nem megy át a link helyesen, de a google a barátod :)
rosalinda57
@bakegya: el ne feledd, hogy cső- és gázszerelő volt volt az úr. tehát a csőbehúzáshoz is baromira ért.
bakegya
@rosalinda57: akkor már értem minek okán kezdte a Szemlőhegyen a labirintus építést-ott lakik a fizetőképes kereslet és hát a folyóügyek et is ott gyorsabban intézik!
Még tán a versenytárgyalásokat is ki lehetett kerülni?!!!
rosalinda57
bakegya : Talán teljesen véletlenül 500-szorozta meg a bevételét a tisztelt vállalkozó az elmúlt 4 évben. Ugye ? Merő véletlen, amikor a vállalkozók sorra adták vissza az ipart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.