Sportvezető, alapítványi elnök, milliárdos üzletember, polgármester, földbáró, Orbán Viktor barátja – így mutatja be a Heti Válasz. Ő meg hozzáteszi, családapa, kun és lokálpatrióta.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Mészáros:"...Mindenhez törvényesen jutott..."
Itt az egyik - talán a legnagyobb - baj, hogy mindez törvényesen történt! Ez bizonyítja, hogy olyan törvényeket hoztak, ami nekik megfelelő!
A másik nem felejtendő, hogy amíg a Mészáros cégénél az alkalmazottak minimálbérért dolgoznak, építik a mészáros birodalmat, addig a feleségével 800milliónál többet vettek ki a cégből!
Dr. Felipe
A maffiózó valahogy kimaradt a felsorolásból de én pótoltam.
postamester
"...a felcsúti polgármesteri hivatal pedig újságírói megkeresésre elutasította Mészáros Lőrinc nyilatkozatának kiadását ..."

Ezzel minden megmagyarázva !!! Ugyanis Ö a polgármester, igy a Hivatal
" kiskirálya " .!! Ennyi !
kkalman
"Abban, hogy eljutott idáig, „bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye”...
...de leginkább Orbán Viktor fényességes hátsó fertályába pontosan illeszkedő nyelve.
gibgab
Az a baj, hogy nálunk ilyen meséket még elő lehet adni úgy, hogy a mesélőnek a képéről nem sül le bőr. Hol a független média (nem a csicskák), hol vannak a tisztességes "médiamunkások" (akiknek a pénzen kívül a szakmaiság is fontos), hol van az un. mértékadó értelmiség, hol vannak azok, akik kinyitnák az emberek szemét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.