A Puskás Akadémia 3-1-re kikapott a Videotontól az első Pancho Arénában játszott haza mérkőzésén, de legalább szinte telt ház volt. Az MTI szerint 3633 nézője volt a meccsnek. Videoton-helyzetekkel indult a meccs, majd a 20. percben büntetőből a vezetést is megszerezte a vendégcsapat. A gól után aktívabbá vált a Puskás Akadémia, de a vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség. A második félidőben a Puskás egyenlíteni tudott, amire a Videoton két gyors góllal válaszolt és ezzel el is döntötte a mérkőzést.

Forrás: sportgeza.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szep volt akademia. Csak igy tovabb. Az nem baj hogy focizni nem tudtok, de legalabb van egy pofas stadionotok az adofizetok penzebol a taho hazanak vegeben.
Pisti271
A szinte telt házhoz persze hozzájárul az újdonság varázsa,
no meg a százforintos jegyár is.
szaboria1
Pedig az egyik magyar focista lett a legjobb játékos.
Yoda69
Szep volt akademia. Csak igy tovabb. Az nem baj hogy focizni nem tudtok, de legalabb van egy pofas stadionotok az adofizetok penzebol a taho hazanak vegeben.
coyote3
Nagyon vicces, hogy ez az "utánpótlás képző" egyetlen saját nevelésűt sem képes felmutatni.:) Azért érdekelne, hogy a fenntartásukra mennyi "nem közpénzt" költenek...
Senara
Lesz ez még jobb is . TAO keretében meg vesszük a világ legjobb csatárát , kapusát , hátvéd sorát és a középpályásokat . Törvény hozunk elég egy hazai a csapatban , az a gyúró legyen.
Desischado
Hehehe... Legszebb öröm a káröröm! Remélem, hazugovics legalább epeömlést kapott a vereség miatt! Ezekbe érdemes a pénzt ölni! "Ott szalad a nyugdíjam!" Kiáltotta egy bácsika, mikor súlyos pénzen vett focisát látott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.