A hvg.hu szerint még el sem készült a toxikológiai vizsgálat. Megint nem tudni semmi biztosat Welsz Tamás öt héttel ezelőtti halálának okáról. A hvg.hu-nak legalábbis rendőrségi források cáfolták a Blikkben hétvégén megjelenteket, miszerint a Simon-ügy kulcsfigurája az USA-ban kivégzésekhez használt méreganyaggal, nátrium-pentotállal végezhetett magával.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt is írták, hogy elkészült a toxikológiai vizsgálat, e héten pedig ki is adják a holttestet a családnak. A hvg.hu szerint viszont el sem készült a toxikológiai vizsgálat, és egyelőre nem találták nyomát méregnek. Lapunk pénteken kérdezett rá a rendőrségnél az ügyre, de csak annyit közöltek: nem mondhatnak semmit, mert ezt tiltják a közigazgatási eljárás szabályai.

Egyre mocskosabb ez az ügy !
bencemacska
Egy öngyilkos nem hagy végrendeletet a közjegyzőnél, ha milliói vannak?
lajospapa
Mindenki meghal. Van aki segítséggel.
Simonról pedig a választásig már minden kiderült. Azt nem kívánhatja senki, hogy minden félórában újabb számlákat találjanak, mint a választások előtt. Most már, hogy meg van a kétharmad, ami ötharmadot ér, minek erőltetni? Főleg sürgetni, mig valami jó bíró nem találtatik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.