Elhiszem, hogy igen, Orbán Viktornak erősen lecsökkent a mozgástere. Nem csak szoborállításilag, hanem általában is. Már csak a vagdalkozásnak van tere. Amíg tere van egy cselekvésképtelen és láthatóan személyiségzavaros diktátornak. Akár miniszterelnöknek hívatja magát, akár első fehérló-csiszárnak. Virágvasárnapon. Vagy bármikor.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Meghosszabbította a TEK Orbán házának őrzését. Ha annyira féltik, hordják zsebben... "Ha, ha! mi zúg?… mi éji dal
London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@qxy: Szerintem nagyobb bünti lenne, ha életükben először valós munkára kényszerítenék őket. Nem nagyon, csak egy kicsit. Pl. közmunkában, közmunlásbérért bontatnám el az emlékművet velük. Ékszerészkalapáccsal és drótkefével. addig dolgoztatva ott a társulatot, míg el nem bontják, koptatják.
qxy
@GeoCravker: Én meg ott lennék, korbáccsal és ütném őket.
de szép is lenne.
Desischado
@Manhattan: "Ha, ha! elő síp, dob, zene!
Harsogjon harsona:
Fülembe zúgja átkait
A velszi lakoma...

De túl zenén, túl síp-dobon,
Riadó kürtön át:
Ötszáz énekli hangosan
A vértanúk20 dalát."
Desischado
@qxy: Én is jönnék segíteni! Korbácsot szerzek sec-perc alatt! Nagyon okés lenne nekik ez a munka! Legalább megtapasztalhatnák, hogy él a nép jórésze! De én azt mondom, a remény hal meg utoljára, elképzelhető, hogy a kényszermunka összejön nekik, ha így folytatják!
Manhattan
Egy demokrata nem fél ! Csak rettegjen! Ne legyen egy nyugodt éjszakája sem az álkereszténynek, akinek a hét főbűn lett az ipara.
GeoCravker
@Desischado: AZt hiszem bűntetlenség fejében fogják elhagyni a terepet. Relatív békében. Ahogy Chilében zajlott a végén. Az elejéhez pedig már állnak a stadiuonok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.