MÉRGEZŐ ÉTELEK Ártalmatlannak tűnnek, mégis érdemes vigyázni velük. Nem is gondolnánk mi minden szerepel azon ételek listáján, amelyekkel ajánlatos óvatosnak lenni. Íme: cseresznyemag – mert hidrogén-cianidot tartalmaz rebarbara-levél - oxálsav-tartalma mérgező zöld burgonya- szolanin tartalma mérgező, agyödémát, kómát, görcsöket okoz brazil dió – a világ legsugárzóbb termése (rádiumot tartalmaz) vörös vesebab – nyersen hányást okoz szerecsendió – két evőkanálnyi mennyiségben hallucinációt, ettől nagyobb adagban halált okoz penészes rozskenyér- az LSD-hez hasonló vegyületeket tartalmaz

Feltöltő: florida
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ki eszik nyersen babot???

A toltólista az viszont izgalmas olvasmány! :)
Szvetlana
@bencemacska: a cseresznyemag messzepöckölő verseny az jó:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.