Plakátokon üzen a nemzet pocakos focihuszára Európának, márpedig azt az országot amelynek államformája stadion, mindenképpen tisztelniük kell. Az lenne persze a legjobb Gábriel arkangyal nemzeti megszemélyesítőjének, ha a világ eleve...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amíg a FIDESZ a baloldaltól és demokráciától való páni félelmében örömmel kacérkodik a fasizmussal és bármely olyan ideológiával, amely a maga aljas, képtelen szavaival és tetteivel eltereli a figyelmet a FIDESZ aljas és képtelen tetteiről, addig örömmel engedi be ezeket a csoportokat, pártokat a homokozójába játszani. Legalább távol tartanak onnan bennünket. Miután Orbán már eddig is nagyon messzire elment, egyre kevésbé érzi, hol van a becsület és a jóérzés határa, nincsenek kétségeim afelől, hogy a tombolása hamarosan kiterjed a fasizmus és a sztálini (rákosi) példák követésére is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Kell? A tiszteletet ki kell érdemelni. Én még várok!
Senara
@mariaberta: ... Én még várok!... remélem fiatal vagy :-))))
coyote3
Ebben az a rémületes nekem, hogy pont azokat köpi szembe és veri át ezekkel a plakátokkal akik rá szavaztak...
Január
@coyote3: ...szavazói egy része hátha felébred Csipkerózsika álmából - a bigott hívők sosem fognak.
Ugyanakkor ott vannak az "Orbán rendszer" kedvezményezettjei, az ő érdekük, hogy minél tovább regnáljon, és segítik is ebben...
Akik pedig kikényszeríthetnének egy változást már régen az országhatáron túl vannak - így nincsenek veszélyben a regnálók - nem is olyan rossz ez az uniósdi.
nemkati
Hogy én hogy egyetértek Bandita minden szavával!
Hellcat
A nyálamat nem pazarolnám arra hogy leköpjem az ilyen megélhetési patkányt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.