Nem is volt ittas az ittas járművezetésért első fokon elítélt Eva Rezesova, a négy ember halálával végződött baleset pedig elkerülhetetlen volt, így fel kell menteni – ezt akarja a ma induló tárgyaláson bebizonyítani a szlovák milliomosnő védelme a hvg.hu szerint.

A hvg.hu információ szerint ezek alátámasztására egy új orvosi szakvéleménnyel állnak elő, és azt is bedobják majd, hogy Rezesova egyik gyerekét pszichiáter kezeli, mert anyja tartós hiánya megzavarta a fejlődését.

„Indítványozom, hogy a másodfokú bíróság helyes ténybeli következtetéssel állapítsa meg, hogy a vádlott nem volt szeszes italtól befolyásolt állapotban" – ez lehet az egyik legnagyobb horderejű állítása Novák Péternek, Rezesova védőjének.

"De még ha ittas lett volna is a baleset idején „akkor sem tartozik büntetőjogi felelősséggel négy ember halálának okozásáért" – a lap szerint ez az egyik legerősebb állítás a védő fellebbezési indoklásában.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Sőt, ott sem volt rezesova, az ügyvédje vezette a luxuskocsit :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mhsztag
@bis1945: Kívánom neked egy szép este jöjjön veled szembe juszuf a török kamionos aki 8 napja nem aludt.
UI:
Remélem juszuf is meg tud fizetni majd egy jó ügyvédet aki bizonyítja, hogy szórakozni akartál vele, a bunkó kamionossal, aki sajnos nem tudott mit tenni és 80km/h sebességgel fékezés nélkül a 30 tonnával sajnos áthajtott rajtad.
csa-csa
@nyanya001: VAN HÁT!! Remélem megdöglik az a mocsadék ribi!
m.macskosz
@bis1945: Rossz válasz! Nagyon-nagyon rossz válasz!
gazdag dezső
Szerintem most is kötelező a jobbra tartás!!!Nem ártana továbbképzést tartani sok gépkocsivezetőnek,mivel időközben a régi szabályok sokat változtak,és nem sokat tudni róla.Kevesen tesszük ,hogy aj szabályokat olvasgassuk,pedig érdemes lenne sok esetben.Sajnos a közlekedési morál nagyon-nagyon leromlott mostanra.Rengeteg szabálytalan közlekedővel találkozunk az utakon!!!
Hellcat
Ez olyan mint a drogfogyasztás...Ha egy utolsó senkiházi lebukik vele elviszik a rendőrök és kész...ha egy gazdag celeb bukik le vele akkor kiáll a kamerák elé és megfogadja, hogy elvonóra fog járni és szánja bánja...
qxy
Nem akarok sértegetni senkit, akkor is a " Ribi a hibás. ha nem tudok el menni, akkor kivárom! nem neki megyek! Ha meg neki ment, akkor igenis büntetni kell! De amint tapasztalhatjuk a Magyar törvény és igazság szolgáltatás, a gazdagok kiváltsága. Sajnos van az a pénz hogy ártatlan lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.