Nincs a hatóságnál Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes bissau-guineai hamis útlevele – írja a Blikk.

Noha a hírek korábban arról szóltak, hogy az ügy kirobbanása után öngyilkosságba menekült Welsz Tamás vállalkozónál tartott házkutatás idején megtalálták a politikus kamu dokumentumát, az ügyészség azt mindeddig nem mutatta be.

Simon Gábor útlevelét az ügyészség sem az érdi házban, sem pedig a Logodi utcai irodában nem találta meg, a nyomozók tudomásom szerint továbbra is keresik az iratot – mondta a lapnak egy az ügyben érintett személy.

Hogy honnan tudhatta a nyomozó hatóság azt, milyen adatokkal nyitott álnéven számlát Simon – a nyomozók szerint az expolitikus édesanyja lánykori vezetéknevén szerepelt a kamuútlevélen –, arra a lap szerint az egyik lehetséges válasz az, hogy bár az eredeti irat nincs a kezükben, arról másolattal rendelkeznek.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Bocsánat hogyha kérdem,a Simon még megvan?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Az egész újságírói kitaláció, hivatalosan igazságszolgálat nem adott ki információt. Tudvalevő hogy az újságírói kitalációk, csak a lapok számának növelésére vannak hírként tálalva! A hiszékenyek meg megérdemlik, hogy egymással vitázva a félrevezetésen, továbbra is higgyenek a firkászoknak.
human
@keresztapa: Én is szívesen látnék egy olyan cikket, ami csak a hivatalos közlemények alapján foglalja össze a Simon és külön a Welsz ügyet. Minden más hír vagy igaz vagy hazugság.
keresztapa
@human: Nos ez az ami hiánycikk, Az igazság kiderítése az nem azonnali, azon a napon történik amikor a firkász újságban, hírképen megjelenik. A nyomozás időigényes, mely lehet sikeres, de sikertelen is. Az érdeklődés az ügy iránt sajtó termék! Már senki nem tud hinni a kitalációkban, amit nem igazi oknyomozó újságíró ír. Ezek az érdek hírírók már elvesztették szavahihetőségüket, le aljasították magukat, újságjukat a BLIKK szintjére.
human
@keresztapa: És az emberi agy furcsán működik. Az Magyar Nemzet megírja, hogy Simon mindenben bűnös, majd egy hónappal később csendben felmentik. Vajon mi marad meg az emberek fejében? Hát hogy bűnös volt. Ennyi. Ezzel tisztában van a fidesz és ezért kell nekik vágókép Simonról bilincsben vagy akár Dávid Ibolyáról, Herényi Károlyról és még ki tudja, talán Horváth András következik, ha csak nem éri utol a hirtelen halál.
coni
Aki ránézésre elhitte, hogy Simon a kimondhatatlan nevű, totem tisztelő emberevők között képzelte el nyugdíjas éveit, az mindent elhisz és annak az ellenkezőjét is.
keresztapa
Politika a hazugság tárháza, politikus az igazság elferdítésének bajnokjelöltje. Igaztalanság az éltető eleme ami a köz hiszékenységére épülve fejti ki káros hatását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.