Öt kaszinót üzemeltethet a filmproducer és vén kecske. Kettőt kapott a Loki tulajdonosa is. Kedden hét kaszinó üzemeltetésére adott ki engedélyt a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ezekből öt budapesti és Pest megyei koncessziót az a Las Vegas Casino Kft. kapott, amelynek meghatározó tulajdonosa Andy Vajna filmproducer és vén kecske. A másik két ma kiosztott kaszinót Debrecenben és Nyíregyházán működtetheti majd az Aranybonusz Kft. Ez a cég Szima Gáborhoz, a debreceni futballcsapat tulajdonosához, Kósa Lajos cimborájához köthető. Az új játékkaszinók az NGM szerint évente csaknem 4 milliárd forint koncessziós díjat és mintegy 1 milliárd forint áfát fizetnek be a költségvetésbe. A koncessziós szerződések tíz évre szólnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Aztán nehogy mutyinak merészelje ám nevezni valaki az eljárást, mert bokától talpig tisztességes emberek által meghirdetett, és ugyanilyenek által elnyert üzletről van szó.
Desischado
Erre számítottam. Azért szüntették meg a játékautomatákat, hogy teret adjanak a kaszinóknak. vayna meg a fideszes nyalonc, puszipajtása orbán hazugovicsnak. Eddig másfél milkót adott a rihéjének, most már még többet tapsolhatnak el. Kit érdekel, hogy ezért sok embernek megszűnt az állása?
Senara
Azért így " kevésbé" gyomorforgató , mintha a csuti szerelő nyerné meg :( Adnak a látszatra (
nezelodo
Aztán nehogy mutyinak merészelje ám nevezni valaki az eljárást, mert bokától talpig tisztességes emberek által meghirdetett, és ugyanilyenek által elnyert üzletről van szó.
karma1
A NAV-nak meg coki lesz mondva, ha barmilyen alapon szimatolgatni merne a kaszinok portajan,... Oszt ha megse jon be az elozetesen elvart adobevetel ettol a mindent eltapsolo , tehetsegtelen, amde amerikas magyar vajnatol, akkor pont ott vagyunk, mint a trafikmutyibol BE NEM FOLYO milliardokkal...(Az se ugy muxik, ahogy megprobaltak a nep torkan lenyomni anno az atjatszott uzemeltetesi jogokat,..)
human
Remélem, hogy a család utolsó filléreit eljátszókat nem fogják beengedni. Ha mégis, az is azt bizonyítja, hogy semmi becsület nincs bennük. Hogy a gazdagok mennyit vesztenek az meg nem érdekel. Van miből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.