Gaudi-Nagy Tamás szerint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke hazaáruló, és megérdemelte, hogy leköpték.

Pásztor István örüljön, hogy ennyivel megúszta, mert a hazaárulók a lámpavason szoktak lógni – mondta Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, a Jobbik országgyűlési frakciójának volt tagja az M1 Ma reggel című műsorában szerdán annak kapcsán, hogy az általa felhergelt emberek kedden Budapesten a Kossuth Lajos téren szidalmazták és leköpdösték a VMSZ elnökét.

Gaudi-Nagy Tamás úgy vélekedett, hogy Pásztor István hazaáruló, mert összeállt a magyar nemzeti érdekeket veszélyeztető szerb radikálisokkal, azokkal, akik kiüldözték a délvidékről a magyarok döntő többségét. Pásztor azért is a délvidéki magyarság árulója, mert nem követeli a területi autonómiát – tette hozzá.

Ezért ez a legkevesebb amit kaphatott Pásztor István és minden hazaáruló meg fogja kapni a jussát – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Akár hogy is, ő az államelnök vendége volt. A vendéggel nem így illik viselkedni. Sem a vendéglátónak, sem a téren " vadászó " szélsőségeseknek.Amit láthattunk, az majd bejárja a világot. Nem az itt a kérdés ki mit tett a vajdasági és más a határainkon kívül élő magyarságért, mert mint látjuk, totális tévedés volt azt gondolni hogy javulhat Európa közepén ez az áldatlan állapot, amit a Trianon kertben a korabeli nagyhatalmak alaposan elrontottak.Helyette kis stilű, hatásvadászat, szavazóbázis, útlevélosztás, amivel nyugat - Európa felé vették az irányt, nyugdíj és egyéb pénzügyi támogatások történnek.Itt valóban vannak előre nem látott visszásságok.Alapítványok, iskolák, egyházi intézmények, kulturális intézmények és népművészeti csoportok támogatása ellen nem lehet megengedni a tiltakozást. A magyar kisebbségeket felhergelni az országaik ellen megengedhetetlen. Ez a Gaudi féle hecckampány - mintha egy előre megtervezett, megszervezett akció lenne - ezt csak azok nem veszik észre, akik nem figyelik a politikai eseményeket.Nemzeti jogvédő lenne Gaudi? Ezt mi mindig anarchistának hívtuk. Ha még robban is egy gránát, attól kezdve terroristának nevezzük majd. Talán abban reménykedtek, Pásztor tettlegességre kényszerül? A videofilm készítő/k / is erre spekuláltak? Senki nem állította le ezt a gyalázatos eseményt?
Miért nem?
Desischado
gaudi nem "nemzetvédő", az én nevemben ne viselkedjen ilyen gyalázatosan! Megint szégyenkezhetünk a világ előtt, de remélem, ez a kintieknek is ébresztő lesz, hogy mire számítsanak! Mert Pásztor vendégként érkezett ide, és a fidesznek kötelessége lett volna megvédeni! És én utálom, gyűlölöm a fidesz bandát, de egy tagjával sem bánnék így, mert ezzel saját magam minősíteném. gaudi megmutatta, hogy milyen mélyre lehet süllyedni, és ő egy ügyvéd, tehát tudnia kéne viselkedni, de nem tud! Az egész jobbik bagázs ilyen, csak ők még nem merik ennyire nyilvánosan kimutatni, hogy valójában hogy bánnának azokkal, akik nem az ő "eszméikkel" értenek egyet! De a fidesz sem külömb! Mindnyájan leszerepeltek, már sokadjára! Szégyen ez az egész országra nézve!
világlátó
Az ügyvédi kamara úgy tűnik, nem zárja ki soraiból ezt a szélsőséges és minősíthetetlen ügyvédet.Valószinüleg, nem meri , mert fél a retorzióktól.A hívek, pedig sokan vannak.Bizonyára sok megsértett, vélt és valós sérelemmel terhelt ügyfele, szimpatizánsa lehet.
Az is lehet, hogy mi itt nem vagyunk elég tájékozottak.Akkor tessék minket tájékoztatni ügyvéd úr.! De vigyázzon, mert minden mondatának a végére járunk.
Egyszerűen vérlázító, hogy néhány vagabund veszi a bátorságot és az egész ország megítélését kockáztató magatartásra vetemedik. Honnan veszi ez az ember ehhez a bátorságot ? A jobbik elhatárolódott. Nem hiszünk nekik. Itt bárki megtehet bármit, majd egy nappal később elhatárolódik a cselekmény elkövetőjétől és a cselekménytől, mert a mai és holnapi politikai célja ezt követeli. A fortélyos félelem igazgat tipikus esete ez is.
A mai magyar és európai politikai és közerkölcs megfogalmazhatatlan, ennél fogva érthetetlen, egyszerűen nincs is.Mi van? Az erősebb kutya van szerelmi fölényben.Ez így nem jó ! Kell hogy legyen egy erkölcsi etalon, egy olyan magatartási kódex, ami azért valamiféle " bibliai normarendszert állít a mai hazai és európai politikusok elé.

Itt van európai élű , aztán ellenzék élű, aztán szomszédok élű , végül ellenzék élű hatósági politika, aztán van a kendőzzük el célú politika.
Gaudi most elvégezte a házi feladatot. Biztosan megsimogatják azt az okos buksiját.
Holnap újabb feladatot kap. Ahogy még sokan mások is a bársonyszékért. Az erkölcsi fertő talán nem is olyan járhatatlan. De hogy éljen a kisember ebben a mocsárban?Persze, tudom én. Ne üsse bele az orrát a közélet mindennapjaiba. Találjon hasznos elfoglaltságot, hagyja a politikát azokra akik erre születtek, Orbán Viktorra, aki, mint említette az ő szakmájában az már csak úgy van, hogy tudnia kell nemet is mondani. Barrosonak, Merkelnek és annak a kommunista portugálnak annak a hogyishívjáknak, akit a magyar baloldali EP. képviselők félrevezettek.Gaudira még sok feladat vár.
coni
Biztosan komolyan is gondolja. Legközelebb megteszi. Aki nem tetszik nekik, felhúzzák a lámpavasra. 21. század, Európa?
bögöly
@Desischado: "Az egész jobbik bagázs ilyen, csak ők még nem merik ennyire nyilvánosan kimutatni, hogy valójában hogy bánnának azokkal, akik nem az ő "eszméikkel" értenek egyet! "

Talán nem kéne általánosítani.
A Jobbik vezetősége is elhatárolódott Gauditól,ő nem tagja a pártnak,nem lett képviselő sem.
Átlátszó provokátor,aki az egész Jobbikot akarja besározni.
Most ismét csőbe akarják húzni a Jobbikot.
Hogy kinek lehet az érdeke??

Ui:- nem is tudom,kinek a stílusa:- "Ha valamit nem tudsz legyőzni,megvenni,...állj az élére!"
Dr plágium
Erre nincs mit mondani, remélem hamarosan a követőivel együtt díszíti azt amire ő akar másokat felhúzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.