Tegnapi cikkünk nagyon nem tetszett a Fidesz pártigazgatójának, aki azonnal perrel fenyegetőzött, érdekes módon FTC elnöki minőségben. A cikkben azt fejtettük ki, hogy informátoraink szerint Kubatov Gábor „szoros szálakkal kötődik Welsz Tamáshoz, igaz, a kapcsolat áttételes: Kubatov és Welsz jobb keze ugyanaz az ember, Mitók András”. Az alapkérdés persze az, hogy Kubatov ismerte-e Mitók Andrást, Welsz társa neki is üzleti partnere volt-e. Kubatov és informátorunk ebben ellentmond egymásnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Gondolom most már világos hogy miért kellett Welsznek meghalnia a rendőrautóban. Kikről is akart borítani két héttel a választások előtt. Az nem kicsit rondíthatott volna bele a kétharmadba de előbb utóbb mindig győz az igazság.
bencemacska
Kubatov elvtársat megvédi a listája.
Ő nem kettős állampolgár? (Kije orosz?)
bakegya
@Hellcat: de ki fog derülni...az is egyértelmű,hogy minek okán fenyegetőznek mindjárt perrel-mert jó nyomon vannak a dologban.A NYILVÁNOSSÁGTÓL FÉL A FIDESSS A LEGJOBBAN.
Senara
"WWelsszel semmiféle üzleti vagy egyéb kapcsolatom nem volt sem magánembereként, sem a Fradi elnökeként, sem közvetlenül, sem közvetve. A cikkben sugalltakkal ellentétben az említett cégekkel a Fradi elnökévé választásomkor szerződést bontottam, nem pedig szerződést kötöttem," ... deeeeeeeee ami volt velük szerződést bontottam !!! :-(((
Hellcat
@bakegya: Bizony...akkor kapálóznak a legjobban mikor forrósodik a lábuk alatt a talaj...és képesek gyilkolni is ezt már tudjuk.
coyote3
Miért pont kubatov kubatovics ne hazudna! Ő is fideSS-es...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.