Az ügyészség mindenképp börtönbe küldené az asszonyt. Kitartanak amellett, hogy fennáll a szökés, az elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése valamint a bűnismétlés veszélye is. Büntetőeljárás hatálya alatt állt más bűncselekmények miatt az a nő, aki múlt héten, a budapesti Kossuth téren leköpte Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, ráadásul korábban már erőszakos bűncselekmény miatt elítélte őt a bíróság. Akkor próbaidőre bocsátották - tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@joopapa: Ha minden lámpavasat kiáltót bezárnának te is börtönbe kerülnél.
joopapa
@Csizmás Kond: Látod megint terelsz, hülyeséget írsz nekem olyant adsz a számba amit nem mondtam és akkor elvárod hogy kulturáltan válaszoljak! Én soha senkit nem akartam és nem akarok lámpavasra küldeni, börtönbe a politikai elit jó részét aki lopja az állam pénzét, igen!
joopapa
@Csizmás Kond: Na de hol írtam ,mondtam ilyent jó ember!!!
Csizmás Kond
@joopapa: itt valahol csak lusta vagyok visszakeresni.
joopapa
@Csizmás Kond: Keresd csak, én visszanéztem mit írtam de sehol nincs ilyen, ha megvádolsz valakit valamivel bizonyítsd be! Vagy szerinted hazudok, jó ideje irkálok ide de soha nem kívántam senki halálát, sőt soha életembe senkinek nem kívántam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.