Megjött az első olvasói bejelentés, nem másról, mint a folyamatosan növekvő lakásával hírhedtté vált Rogán Antalról és feleségéről. Mielőtt belecsapnánk a lecsóba azért emlékezzünk meg a Rogán-család csodás meggazdagodásáról, a luxu frakcióvezetője soha életében nem dolgozott politikán kívül, így kissé meglepő, mekkora vagyont halmozott fel. A választási kampány finisében derült ki, hogy Rogán Pasa parki luxus lakása nem is 50, hanem 100 százalékban a tulajdona, azután kiderült, hogy jóval nagyobb, mint a bevallásaiban évekig írta. Aztán arról kerültek elő információk, hogy nem is egy, hanem két luxuslakásuk van a lakóparkban, a második lakás ráadásul Rogán önkormányzati helyettesének, Puskás Andrásnak a nejének, illetve Rogán feleségének, Rogán-gaál Ceciliának a közös tulajdona.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Családunk,is megteheti,hogy személyzetet tart,szép ház, gyönyörű kert,autó, gyerekek--két kutya--kell is.Mivel nem sok a pénzünk, a kedvesem javaslatára 1 fő alkalmazását javasolta.Engem:(
nyanya001
De Rogánék ebben is extrémsportolók és hat fős személyzetet tartanak. Van két sofőrjük, egy házvezetőnőjük, dolgozik nekik egy bébiszitter, van kutyasétáltatójuk és bevásárlást intéző mindenest is tartanak. Nem irigylem őket, de ez már nekem - aki Rogánnal ellentétben nem havi másfél milliót keresek – is sok. A tetőkertjükben is benne van minden túlzás, ami jellemzi őket, csak a kialakítása nyolcmillió forint volt a kertészeti vállalkozó szerint, aki nálam is telepített pár virágot.
perfekt
Családunk,is megteheti,hogy személyzetet tart,szép ház, gyönyörű kert,autó, gyerekek--két kutya--kell is.Mivel nem sok a pénzünk, a kedvesem javaslatára 1 fő alkalmazását javasolta.Engem:(
adrenalink
"Rogán Pasa" jót röhögtem, de aztán tovább olvastam a cikket...
Dr plágium
a végén még kiderül, hogy a kerületi közmunkások látják el e nemes feladatokat...közpénzből

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.