Rágalmazásért több volt rendőr feljelentette az ügyészségen Pintér Sándor belügyminisztert a Népszabadságnak adott interjúja miatt. Ebben a belügyér a szolgálati nyugdíjasokkal kapcsolatban azt mondta, hogy mindegyikük esetében felmerült a visszaélés gyanúja, amikor korkedvezménnyel mentek nyugdíjba a testülettől.

Forrás: 2424.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Hiszen a Sanya is korkedvezménnyel ment nyugdíjba.
Akkor most magát is megvádolta?Ez tényleg nagy marha,mint minden fütyeszes nacsalnyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Hiszen a Sanya is korkedvezménnyel ment nyugdíjba.
Akkor most magát is megvádolta?Ez tényleg nagy marha,mint minden fütyeszes nacsalnyik.
bence
@bögöly: ! Remélem,hogy az azért nem !!!
Desischado
Sajnos, sanya bá ebből is simán kijön, de remélem eljön még az ő ideje is! A rendőröknek minden tiszteletem, hogy fel merték jelenteni! De amíg olajszőkítő sanya bá és polt péterke bratyizik, addig itt nem lesz igazság!
mate03
@hetöndöe: A kereszt apa mindent meg tehet,büntetlenül!
Törölt felhasználó
“Olaj-milliárdok minden mennyiségben – Vasárnapi Újság, 2000. 06.11.
….
Pallag László: A tanúvallomást tevőt ismétlem. Elmondta, hogy hogyan és merről, hova, milyen telepeken mozgatták az olajat.

Lakatos Pál: Időpontban most hol tartunk?

Pallag László: 92-96 közötti időszakról van szó. De beszélt egész a napjainkig az ügyekről. Mert amikor az olajszõkítés már nem működött, már nem jött pénz az olajból, akkor ment a borhamisítás. És tulajdonképpen összekapcsolta ezeket az ügyeket. Tehát minden olyan témára, amire rálátása volt, õ erről beszélt. Ott volt, látta, tapasztalta, részese volt a dolgoknak. Beszélt a vámosok szerepéről, közremûködéseiről, a rendőrök szerepéről, rendõrvezetők szerepéről, arról, hogy havi 15-20 millió litert szőkítettek, különböző telepekre mozogtak, ahol üldözték őket továbbmentek, továbbtelepültek.

Lakatos Pál: Azt tudhatjuk, hogy milyen útvonalról van szó?
Pallag László: Bács megyérõl van szó és a Bács megyei kapcsolatrendszerrõl. Tudott az egész folyamatról, az akkori országos rendõrfõkapitány.
Lakatos Pál: Pintér Sándorról beszél?

Pallag László: Őróla beszélt az a tanúvallomást tevő. Sőt, a szeme láttára tették a kocsijába és azoknak a szeme láttára, akik vele voltak, két-három ember mindig volt vele, hol 25, hol 50 milliót.
Lakatos Pál: Kinek a kocsijába tettek 50 millió forintot?

Pallag László: Pintér Sándor kocsijába. Abba a kocsiba, amiben hozták és vitték.
Lakatos Pál: Amiben Pintér Sándort hozták, vitték oda a helyszínre, ahol az olajszõkítés folyt?

Pallag László: Igen. Õ sokszor megfordult ott, az alvilág rendezvényein ott volt, szinte baráti kapcsolatban volt ezekkel az emberekkel, Sanyi bácsinak hívták. Gondolom, ez védelmi pénz volt.

Lakatos Pál: Hogy teljesen egyértelmû legyen, Ön szerint illetve a tanú szerint ezt a nagy összeget azért tették Pintér Sándor kocsijába, hogy ne legyen nyomozás a dologból?

Pallag László: Ezeket a mozgásokat nem lehetett csak a hivatalos szervek segítségével...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.