Szép adat a 3,5 százalékos első negyedéves GDP-adat, még a régióban is, de ez sok egyedi tényezőnek köszönhető – ezt Vértes András mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A GKI elnöke szerint saját magunkhoz képest dübörgő adatnak lehet nevezni a mostani gazdasági növekedést, de ez valójában nem tartós. A szakember elmondta: nem csoda, hogy Varga Mihály is éves szinten csak 2,5 százalékos növekedéssel számol. Hozzátette: sokat segített az építőiparnak, hogy gyakorlatilag nem volt tél. Az EU-s pénzek is áramlanak, idén majdnem 6 milliárd euró várható, de ez is átmeneti tényező, mindenki azzal számol, hogy le fog csengeni – magyarázta.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Erről írtam már többször is !
Csak az önkormányzati választásokat várják meg !
Mobil123
Ez ugattam én is eddig. Igaz én nagy lelkű voltam mert 2015 januárját mondtam. De hát a választások nagy hajrája biztos sok lóvét emészt majd fel és előbb jön a fekete leves , de januártól nem lesz pardon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.