Orbán Viktor szerint olyan embereket kell Brüsszelbe küldeni a vasárnapi EP-választáson, "akik kiállnak mellettünk, mert van néhány olyan dolog, amiért meg kell harcolnunk".

A miniszterelnök Dabason, a polgármesteri hivatal előtt összegyűlteknek mondott beszédében kijelentette, egyáltalán nem mindegy, hogy "miféle embereket" küld Magyarország Brüsszelbe. "Az ő képességükön, felkészültségükön, lelki alkatukon múlik az, hogy olyan emberek lesznek-e Brüsszelben, akik kiállnak mellettünk, segítenek megvédeni, amit csinálunk, vagy olyanok, akik inkább mellőzik a magyarokat, esetenként el is árulnak bennünket" – fogalmazott.

Orbán: ne küldjünk ilyeneket Brüsszelbe

"Ne küldjünk ilyen embereket Brüsszelbe, csak olyanokat küldjünk, akik kiállnak mellettünk" – hangsúlyozta.

Van néhány olyan dolog, amiért meg kell harcolnunk – mondta a kormányfő. Mint mondta, ilyen a magyar föld védelme, ugyanis a földtörvényt már most támadják Brüsszelben. "Meg kell majd védenünk a rezsicsökkentést is, mert Brüsszelben nem nézik jó szemmel, hogy állami beavatkozással és eszközökkel radikálisan, lépésről-lépésre csökkentjük a rezsinek a költségét, az energiának az árát" – fogalmazott.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"csak olyanokat küldjünk, akik kiállnak mellettünk" Értsd: csak olyanokat küldjünk, akik kiállnak mellettem és a pártom mellett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Hát már szinte alig maradt valami ami Magyar!!Eladtak itt már majdnem mindent!! Oda van már a Magyarság!!A sok HAZAÁRULÓ mindent elad ,csak zsebpénzekhez jussanak!A Magyar munkaképes fiatalok pedig kénytelenek külföldre kimenni,hogy munkát,és elfogadható fizetést kapjon.A kormánytagok,és a képviselők pedig Európában is közel a legmagasabb bérért nem valami sokat tesznek.az ország érdekeiért.
bence
Vajon mennyit ihatott a pálinkából,hogy ekkora ökörségeket beszél ?! Ez mindíg harcol !
de ahogyan figyelem,leginkább saját magával ! Még a végén megélem,hogy elesik a nagy harcban !
Desischado
@bence: Istenkém, csak már ott tartanánk!
viktor bácsi a csatában,
viktor bácsi a csatában,
megbotlott egy fűszálba!
Glory Glory hallalúja!
Glory glory hallalúja!
Ez a lény már hulla! (végre)
Egyébként valóban, olyanokat kell kiküldeni, akik őket képviselik, nem a népet! Mármint viktátor szerint! Na ne!
nezelodo
@kkalman: Igazad van hirdetni kell a magyar férfiasságot, és a virágos, kozmás pálinkás jókedvet, így Tompika mellé besorozzák a pityókás keresztény képviselőt is, a többi ingyenélővel együtt.
szjupermen
@coyote3: Mint tudjuk Fidesz = komcsik. Így már értelek.
szjupermen
Néztem valamelyik tudományos csatornán a Náci párt felemelkedése Németországban című dokumentum filmet. Orbán és a Fidesz kísértetiesen Hitler és társai útját járja.
Ezzel nem a népírtásra gondolok.
Csak ott 800000-en, itthon pár százezren mennek el a naggyűlésekre. Az áhitat és a népbutítás, manipulálás ugyanaz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.