A Blikk megtudta, kétmillió forintot követel az MSZP-s Molnár Zsolttól e-mailben egy ismeretlen, cserébe egy titkos videóért.

A fenyegető szerint ez egy nyaraláson készült, ahol a politikus párttársával, Horváth Csabával járt. S ha a kényes felvételért nem fizet a nemrég szkinhedmúlttal is megvádolt képviselő, úgy zsarolója nyilvánosságra hozza azt.

Molnár Csaba a Blikknek azt mondta, Horváth Csabával évek óta barátok és többször nyaraltak együtt. Kínos dologról nem tud, de nem örülne, ha mondjuk iszogatós képek kerülnének elő. Feljelentést tett az eset miatt.

- December utolsó napjaiban családunkkal voltunk nyaralni egy dél-európai országban, összesen tízen lehettünk – emlékezett vissza Horváth a lapnak. "Nyaraláskor, a strandon, oldottabban beszélget az ember, de semmi olyanra nem emlékszem, amellyel bárkit is zsarolni lehet. Legfeljebb fürdőruhás felvételekkel lehet zavarba hozni Molnár Zsoltot."

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
És ezzel akarják zsarolni, hogy fürdőgatyóban van?
perfekt
@Desischado: Szerintem pedig mezítelenek voltak iszogattak--és még káromolták is a mindenhatót-.Ez pont elég is!
Desischado
@perfekt: Lehet, hogy jól tippelsz. (mosolyog)
mariaberta
A mai világban nincs olyan dolog, amiért fizetni volna érdemes, hiszen edzettek vagyunk, különösen ha olyan értékes műsorokat nézhetünk mint a Való Világ, Édes Élet, Éjjel-Nappal Budapest, stb.
Mi az ma nekünk egy "pikáns" videó? Öt forintot sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.