Nincs értelme hosszabb távon Orbán Viktor „centrális erőtér" elképzelésének, mert könnyen lehet, hogy 2018-ban elég lesz kétmillió választói szavazat a kormányra kerüléshez – mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Gyurcsány Ferenc.

Arról, hogy a Jobbik a baloldaltól vitt el szavazókat április 6-án a DK elnöke az interjúban azt mondta, a számok nem feltétlenül ezt mutatják. "A baloldali tábor 2010-hez képest közel 300 ezerrel nőtt, a Jobbiké 160 ezerrel. A Fidesz veszített sok szavazót. Azt elfogadom, hogy a Jobbik 2010-es eredménye mögött ott volt, hogy részben a baloldaltól vittek el szavazatokat, 2010 után viszont megváltozott a helyzet."

Gyurcsány Ferenc szerint, ha a májusi választáson nem jutnak be az EP-be, akkor összehívnak egy rendkívüli kongresszust, ami mindenről dönthet. "Rólunk is, rólam is. És bátorítani fogom tagjainkat, hogy ne fogadjanak el tabukat. Le lehet bennünket is váltani, állunk elébe."

Hozzátette, abban az esetben, ha a pártja elcsapja, civil foglalkozás után néz majd.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@perfekt: Ki hitte volna igaz? Ebben a tökéletesen működő és gazdasági éllovas országban én se hittem volna, hogy valami úgy romlik el hogy nem a szocik vagy az EU keze van benne...a minap szembesültem vele pont, hogy ami ma rossz azért még mindig a kurva szocik a hibások...hitted volna? Nem bírom felfogni hogy hős kormányunk több mint 4 éve gőzerővel dolgozik az ország fellendítésén...a fizetésüket fel se veszik hanem az adósságcsökkentő alapba utalják kapásból, erre az államadósság csúcson van még mindig a kurva szocik miatt...a nyugdíjrendszert is állítólag a szakadék szélére sodorták!!! Aztán jött hős királyunk...kiemelt a rendszerből 3000 milliárdot nehogy baja legyen ott a szakadék szélén! Még a végén leesik! A szemét EU is beleszólna, hogy mire költjük a pénzüket...Pedig a fejlesztések 3% át MI ÁLLJUK! Felháborító! Igazán hálásabb lehetne az EU azok után, hogy rengetek tehetséges friss diplomás fiatallal láttuk el Európát az elmúlt 4 évben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@bencemacska: látszólag eltértünk--de Gyurcsányhoz is köthető csevegés ez.Azt,a mondatodat nem tom értelmezni ki halt meg?---de hagyjuk akkor.
bencemacska
@perfekt: Erre gondoltam!

"Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
2014. március 3., hétfő"

„Vasárnap elhunyt Komáromi András üzletember, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosa. Szombatig jogtulajdonosa volt a cég legfontosabb termékének, az EMIR-nek (Egységes Monitoring Információs Rendszer). Ez az a szoftver, amelyik Magyarország EU-csatlakozása óta kezeli a brüsszeli pénzek pályáztatását és elosztását. Komáromi nem volt beteg, 47 éves volt. Közeli barátai szerint nagyon megviselte a cég eladása körüli vita, és nem kizárt, hogy váratlan halála összefügg ezzel.”
perfekt
@bencemacska: Na ez most így sem jön össze---majd egy másik poszton még szólunk róla--itt már tényleg megszólhatnak minket.OK?
bence
@perfekt: ! Ha száz szemed lennei is ,ezek eltüntetnének előled minden bizonyítékot !
Értsd már végre meg,hogy ezek szakosodtak a zsiványságra ! Bármit teszel mindíg egy fejhosszal vezetnek elötted ! Lásd : Választás !
Desischado
@bence: Ez a nagy valóság, amit leírtál!
de Gyurcsány csak ostorozza szépen a csuti hazugot, a többiek úgyis nagyon csendben vannak! Sajnos!
bence
@Desischado: ! Igazad van ! Gyurcsányon kívül senki nem mer megszólalni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.