Orbán Viktor fejével focizik Bajnai Gordon – szörnyülködött a közmédia Híradója egy internetes mémen, pedig ha valakik, ők tudják mi az a retusálás.

A volt miniszterelnök nemrég új kampányvideóval jelentkezett, öltönyben véd egy lövést, mondván: "Meg kell védenünk Magyarországot az öngóloktól is". Az eredeti videóban labda szerepel, aztán jött egy "internetes népművész", aki a labda helyére a miniszterelnök fejét illesztette, mintha azt rúgná el Bajnai. Bajnai a manipulált képet is megosztotta.

Hoppál Péter ekkor menetrendszerűen tartott is egy sajtótájékoztatót a történtekről, ahol az animációból ismét levezette, hogy a baloldal agresszív, erőszakos és szélsőséges. Az Együtt–PM közleményben reagált, szerintük Hoppálnak fogalma sincs arról, hogy mi az a közösségi média.

Nem úgy az m1 Híradójának, amelyik három percen keresztül hüledezett a megdöbbentő eseten. A riport megnézhető a fenti videón. (Erős idegzetűeknek!)

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klara Erdelyi
Érdekes - amikor Gyurcsány és párttársai bábuját tették a lámpavasra pár éve - talán a Kossuth téren, nem volt ilyen nagy közfelháborodás - fideszoldalon, most hogy a "Kedves Vezetö"-t is elérte a népharag (mondhatnám joggal) - akkor ez már mindjárt kioldja a biztositékot - szintén fideszoldalon ... úgylátszik nem csak az emlékezet a szelektiv, hanem a személyválogatás is az ... Sajnos meg kell tanulni a narancssárgáknak is - hogy amit vetettek akkor, azt most fogják learatni ... mert a néplélek már csak ilyen - egyszer megtanították gyülölködni - most aztán bummerángként visszaütve alkalmazza arra, akit éppen a boldogulása akadályának utjában lát vagy gondol - szinte függetlenül annak valódi vagy vélt igazságtartalmától... Akkor azt hangoztatta a fidesz is, hogy: "ja kérem, aki közszereplö annak mindent el kell viselni" ... Na akkor hajrá - lehet most bizonyitani - a mindent elviselésröl (is) ...
c´est la vie ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@kata53: Velem sosem szokott, jól megülöm mindig...:-)
pityuka
"Hoppál Péter a Fidesz utazó cirkuszának a legmulatságosabb kesztyűsbábja, mert valódi ember semmiképpen sem lehet, valódi ember ugyanis nem lehet ennyire hülye.

Ha egyébként élő ember lenne, akkor látnunk kellene a lélegeztető gépet, mert Hoppál szóvivő úr képtelen lenne ezekkel a képességekkel egyszerre lélegezni és hazudni. Volt már nála okosabb törpenyulam, és most nem túlzok."
nepszava.com/2014/05/velemeny/para-kovacs-imre-a-fidesz-az-internet-ellen.html
Vadlaci
Ha a fidesznél mindent tudnak az ország történéseiről, akkor azt is tudják,hogy Viki fejét ki tette Bajnai lába elé. Hoppálról meg ne beszéljünk, el lehet képzelni, hogy mit és hogyan tanított a szerencsétlen. /szegény tanítványok/
kata53
@szandokan: Akkor lovagolj talán egy fideszes oldalra, nem kívánom, hogy leess a lóról, de előfordulhat azon a tájon!
szandokan
@kata53: Közel 400 lovat ülök meg egyszerre, habár azt úgy hívják, Lexus, és nyereg sem kell hozzá, szóval ne félts te engem. Egyébként ez egy baloldali fórum? Nem láttam sehol kiírva.
kata53
Tyű Ha!!! Nagyon ügyes vagy! Tőlem aztán itt is maradhatsz! Te tudod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.