Lefejelt egy 14 év körüli lányt a BKV egyik buszvezetője, a közlekedési társaság elbocsátotta a sofőrt – írta pénteken a BKV-figyelő blog.

Beszámolójuk szerint az eset csütörtök késő délután történt a XXIII. kerületi Újtelep út és Szentlászló utca sarkán lévő buszmegállóban. Amikor a lányokból álló csoport a 123A buszról leszállt, a busz vezetője utánuk ment, és a lánycsapat egyik tagját a megállóban lefejelte, a lány orra eltörött.

A BKV az MTI megkeresésére közölte: néhány, a buszon utazó lány hangoskodott a járművön, a vezető a leszállási szándékuk ellenére egy megállóval továbbvitte őket, akik emiatt szóváltásba keveredtek a járművezetővel. Az eset végül tettlegességig fajult.

Hangsúlyozták, hogy a járművezetőik akkor sem veszíthetik el türelmüket, ha az utas, vagy utasok viselkedésükkel nem tesznek eleget az utazási feltételeknek. Bár szigorúan szűrik azt, hogy kiket vesznek fel és kommunikációs tréninget is kapnak, előfordulhatnak olyan esetek, amikor "nem kellő körültekintéssel végzik munkájukat" – olvasható a BKV reagálásában.

A BKV a történtek után a sofőr munkaviszonyát megszüntette.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ismerve jelen tizenéves nemzedékünket, gondolom a sofőr felmenői lehettek a téma középpontjában! A csitri olcsón megúszta az orrtöréssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@csip-csop: Ha buszvezetőt úgy nevelték volna a szülei el lehetett volna kerülni az orr törést.
csip-csop
@nehogymá: èn erre a tèmara nem emlèkszem, hogy volt egy ilyen eset, a memoriam az nagyon is jò mèg 30 èvvel ezelotti dolgokra is emlèkszem. Lehet hogy valakivel ossze tèvesztesz, de biztos, hogy nem ènvoltam a hozzà szolò.Nem vagyok olyan aki rajong a fiugyerekèèrt, de viszont boldog vagyok, hogy olyan nevelèst kapott, hogy nem panaszkodhatok rà. és nem kell betegesnek ppsziko betegnek hivni mert nevagok egyikse, akinek nem inge nevegye magàra. Nekem nem ingen ès nem veszem magamra.
hogy ne sèrtselek meg, ezzel bevan fejezve a tèszemrol a tema. En màskèpp gondolom, ahogy te. arra kezdek gondolni, hogy az irigysèg beszèl beloled.
csip-csop
@Yeromos: a legjobb csalàdban is elofordulhat, hogy valaki elveszti a turelmèt.
nehogymá
@csip-csop: meglehetösen egyedi a stilusod,de ha összetévesztettelek valakivel aki korábban pacsni néven komentelt,akkor elnézést.mire lennék irigy?van fiam is lányom is. 16 tól 23 évesig.semmi bajom velük,pedig szokott harc lenni
orogordog
Kislány bevéste nem lehet bármit csinálni és nem történik semmi. Sofőr jobban járt volna hacsak leken neki egy igazit, akkor nem lenne bajba.
rokkantnyugdijas
@kkalman: Btk. szerint igen, azonban ha az én lányom így beszól valakinek, akkor ÉN fejelem le a saját lányom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.