Az ATV-n csaptak össze a pártok listavezetői egy olyan műsorban, amilyet még nem nagyon láttuk. Kiderült, mire megy Bajnai Gordon a Jobbikkal, hogy néz ki, amikor egy politikus már teljesen lelazult attól, hogy neki jó lesz, de főleg, az, ki a leggátlástalanabb a magyar politikában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az EP választás legnagyobb tétje,hogy aki kijut annak habzsi-dőzsi havi 4-5 milliós fizetésért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
Kíváncsi lettem, utólag megnézem majd a vitát.
kkalman
Ezek a semmit mondó senkik akarják hazánkat az EU-ban képviselni, Tompika értelmi színvonalán.
pbalage
Így cseszett rá Magyarország.

Én most úgy balról jobbra tárgyalom a jelen volt ipséket:

1: (valami jobb magyar mozgalom vezéregyénisége) egy beszédhibás értelmi fogyatékos állt a pulpituson, ellenezte Paks 2-t. (ebben egyetértek vele, viszont ezt soha sehová nem küldeném)
2: (Seres, vagy Sörös Mária vagy Mihály pártja) egy sértett elmeroggyant öregapó az SMS részéről, aki ezúton szeretett volna halálbüntetést kérni arra az ürgére, akik megölte a fiát. (mindezt felolvasta).
3: (Jobbik) az értelmetlen hülyeségek úniós pénzen feldagadt nőcije, nagyon csúnya nyáladzása volt, sértette a fülemet a ragadós cuppogás, ami a száján kijött, ezért nem is nagyon figyeltem rá. (ez a fizikai része), a logikai és politikai részétől undorodok
4: (Együtt-PM) óriási hibát követett el, hogy elment erre a "vitára". ő az egyetlen, aki valami pozitívat fel tudott mutatni a "zeemútnyócévben", nem politikus, hanem szakember, ez tisztán látszott.
5: (MSZP) Szanyi kapitány. (róla ennyi bőven elég is, hozta a stílust)
6: (LMP) viszonylag értelmes hozzászólások, kevés esély, van, amivel egyetértek, van amivel nem.

akik nem mentek el:
7: (DK) nem ment el, nem áll le a Jobbikkal vitázni, ezt megértem, és a történtek eredményeképp szerencsésnek tartom
8: (Fidesz) "nincs értelme" (egyébként tényleg nem volt ebben a formában, a Cosa Nostra nem áll le vitázni, inkább gépfegyverrel lelőne mindenkit, aki nem haver)

Az egész műsor egy hulladék volt, az ATV is bukott egyet szerintem ezzel, pedig jó műsorokat csinálnak, viszont aki ezt a hülyeséget látta, ne tántorodjon el, lesznek ott még kemény műsorok és viták is.
Desischado
Sajnos, ez deklarálja, hogy sötét jövő elé nézünk. Az ellenzék nulla, a hatalmat bitorlók meg embertelen hiénák. Jaj nekünk, magyaroknak!
kukac50
Attól,hogy Ők kijutottak Nekünk nem lesz jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.