Lábát törte egy idős nő, miután elszédült és elesett távozóban a szavazóhelyiségből Pécsett, vasárnap – közölte a baranyai területi választási iroda vezetője.

Göndöc András elmondta, hogy a 117-es szavazókörben voksoló 86 éves nőt a mentők ellátták, majd elvitték, a szavazást huszonöt percre fel kellett függeszteni.

Püspökladányban egy szavazóköri delegált lett rosszul reggel. Lipták János, a hajdú-bihari területi választási iroda vezetője azt mondta, hogy a nőt a mentők kórházba vitték. A történtek miatt a püspökladányi 1-es számú szavazókörben mintegy 15 percre felfüggesztették a voksolást. A szavazóköri bizottság jelenleg öt tagú, így megfelel az előírásoknak – tette hozzá.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Gondolod büntetés volt? "Isten nem ver bottal."
Everest
Az idős ember, aki diófát ültet, az unokájának ülteti. Az az idős ember, aki szavazni megy, az unokája jövőjéről szeretne gondoskodni. Jól hangzik, de sajnos közel sem igaz! Az idős szavazó csak azt akarja megmutatni, h -NÉZZÉTEK EMBEREK: MÉG ÉLEK ITT VAGYOK! Szegény, még reménykedik valamiben, talán abban, h még emberszámba veszik. Idősek, ne törjétek magatokat hiába.
bencemacska
@Everest: Az idős emberek általában a családjuk kívánságát teljesítik szavazataikkal. Vittem mozgó urnát nyugdíjas házban. nagyon sokat láttam hallottam. Volt olyan hozzátartozó, aki egy éve nem látogatta meg az anyósát, csak most, hogy jelenlétében szavazzon. Persze bennünket letolt, hogy már mióta vár ránk.
Ps.: Úgy viszketett a tenyerem, de mosolyogtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.