Győztünk, nem kicsit, nagyon – nyilatkozta a magyarországi EP-választás éjszakáján az MTI-nek Deutsch Tamás EP-képviselő, aki nagyon nagy eredménynek nevezte, hogy legyőzték az európai szocialistákat is.

A kormánypárti politikus a részvételi arányt átlagosnak minősítette, ami a személyes várakozásaihoz képest ugyanakkor alacsonyabb volt. Tény ezzel együtt, hogy a közép-európai régióban a magyarországi részvételi arány messze a legmagasabb volt – mondta Deutsch Tamás, aki szerint a helyzet nem ad okot különösebb örömre, de csalódottságra sem.
A fideszes képviselő hangsúlyozta: nagyon nagy győzelmet arattak, ez a harmadik EP-választás és ez a harmadik elsöprő siker.

Nagyon nagy eredménynek tartja azt is, hogy legyőzték az európai szocialistákat, s ebben a mezőnyben a legnagyobb támogatottsággal a Fidesz-KDNP rendelkezik – folytatta.
Hangsúlyozta: kőkeményen, határozottan, mindenféle megalkuvás nélkül kell a nemzeti érdekeket képviselni. Mindig Magyarország az első – rögzítette, hozzátéve: a magyar polgárok érdekeit képviselő, a támadásokat elhárító magatartás az, amit a jövőben képviselni szeretnének.

Deutsch Tamás azt mondta, az unió komoly döntések előtt áll, sok problémája van, de a közös döntéseknek is olyanoknak kell lenniük, ahol a markánsan jelenik meg a magyar emberek érdeke. A Fidesz-KDNP-s képviselők erre vállalkoznak – jelentette ki, és reményét fejezte ki, hogy komolyabb együttműködés alakítható ki ezen ügyekben a 21 magyarországi képviselő között, mint korábban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@tavaszi: azért mielőtt ilyeneket írsz, járj utána. Szanyinak legalább négy diplomája van, és öt nyelven beszél. Nem kedvencem Szanyi Tibor, de azért az objektivitás felül kell, hogy írja a szemellenzőt.
bögöly
Tompinak jött legjobban az EU tagság.
Ott mereszkedik a hájfejű,mióta tagok lettünk.
Nil
Ez tragédia - csak egy kis ész kell hozzá hogy felismerjük. De akinek a diploma megszerzéséhez a haverok politikai hatalma kell annak nem sok van.
tavaszi
@Nil: ...de ugye szanyivitéznek sok van szerinted? ...az a lényeg. élj ebben a tudatban...majd nézd meg amikor mindkettő felszólal..
vukkocska
@tavaszi: azért mielőtt ilyeneket írsz, járj utána. Szanyinak legalább négy diplomája van, és öt nyelven beszél. Nem kedvencem Szanyi Tibor, de azért az objektivitás felül kell, hogy írja a szemellenzőt.
dömdödöm
Nagy balhé lesz ebből szerintem idővel , Nem kicsi .Nagyon nagy ! :-((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.