Magyarországon a párok 15-20 százalékát érinti a meddőség problémája. A legtöbben végső elkeseredésükben lombikbébi programhoz fordulnak – ez azonban csak akkor sikeres, ha az embrió megfelelően meg tud tapadni az anya méhében.

Feltöltő: Szépségklinikák
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A meddő nők inkább azon gondolkodnának el miért akarnak gyermeket? VAlóban akarnak-e vagy csak a család elvárásának akarnak megfelelni?
És olyan is van hogy új partnerrel sikerül a vágyott terhesség.
Kierőszakolni egy gyermek születését csak hogy birtokolhassuk nem helyes - a pszichológia már külön foglalkozik az ilyen gyerekekkel - a lombik bébikkel - már felnőttek és elég nagy bajban vannak lelkileg.
Persze erről nem beszélnek - erről sem -mert nagyon nagy pénz van benne
Tarskereso.Info
@Nil: Teljesen normális igény egy nő részéről, hogy gyermeket szeretne. Ha már eljutott addig, hogy szeretné, jogosan feltételezhető, hogy még előtte elgondolkodott, hogy miért is szeretné (Persze, ha most kihagyjuk az egyébként nem elhanyagolható, egy bizonyos kor felett jelentkező anyai ösztönt és kizárólag a tudatosságra koncentrálunk.). A családi elvárás miatti gyermekvállalás százalékos aránya úgy tudom ehhez képest elenyésző, tehát inkább "valóban akarnak".
Nil
@Tarskereso.Info: Sajnos nincs igazad. Egyrészt van az ösztön, másrészt van az "unokát szeretnék" mint elvárás. HA a nők ismernék önmagukat akkor azt is tudnák hogy miért nem lehet gyerekük. - és itt most nem a betegségre gondolok - az nem ok, hanem okozat.
Nekem volt ismerősöm akinek az orvos azt mondta nem lehet gyerekük - elváltak. Mind aférfinak, mind a nőnek lett gyermeke az új kapcsolatából.
Ha az embereket az igazságra tanítanák a test működésével kapcsolatban, a születésről és a halálról, akkor semmi szükség nem lenne lombik bébikre, akiknek lehet hogy anyagilag jó az életük, csak éppen lelkileg vannak teljesen kiakadva- mert hát ott vannak azok a fránya gének.
Van egy nagyon jó könyv ezzel kapcsolatban - egy pszichológus írta meg kutatási eredményeit, sajnos az enyémet kölcsön adtam azóta kering a világban ...ha eszembe jut a címe akkor megírom, de több mint 20 éve olvastam
Úgy nem mellesleg van egy csomó gyerek akiket örökbe lehetne fogadni- vacakok a törvények, "nem az én vérem", "ki tudja mit örökölt", "nem az enyém"
Márpedig: "Gyerekeink nem a mi gyerekeink, mert ők a jövő házában laknak ahova nekünk nincs bejárásunk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.