Csányi Sándor szerint Dávid Ibolyának nem a demokrácia védelme volt a fő célja, hanem hogy pártján belül megtartsa hatalmát. Az OTP elnök-vezérigazgatója erről az UD Zrt.-ügy büntetőperében tett tanúvallomásában beszélt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon szerdán.

Csányi: Dávid Ibolya nem a demokráciát védte

Az ügyben Dávid Ibolyát, az MDF korábbi elnökét kényszerítéssel vádolják, mert az ügyészség szerint titokban rögzített hangfelvétel nyilvánosságra hozásával kényszerítették Almássy Kornélt, hogy lépjen vissza az MDF elnökjelöltségétől 2008 őszén.

A tanú és a vádlott közötti szembesítésen Dávid Ibolya azt mondta: a bankár és az UD Zrt. egyik vezetőjének telefonbeszélgetését rögzítő hangfelvétellel kapcsolatban akkoriban Csányival folytatott megbeszélésén nem volt szó zsarolásról. Csányi Sándor szerint azonban igen, és jelezte is akkor, hogy bár nem ért egyet vele, átadja Almássynak Dávid Ibolya üzenetét, amelyben felszólítja, hogy távozzon a pártból.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Mondja kedves főpénzeszsák-a szotyolaköpködősön kívül van még valaki ebben az országban akinek a kutyáját is megbaxná ,hogy egyedül lehessen a maga haverja talpon a vidéken!-ha igaz ha nem-már minden politikai erőt aláaknázgattak az elmúlt huszonöt évben-ejnye ejnye-milyen jó fejőstehén ez a MAGYAR ÁLLAM-DE CSAKKK EGYESEKNEK-a kettesek meg mehetnek szélsőbalra ha még van némi szufla bennük!
Tulipánfa
Csányi hű szolgája Orbánnak. Mindent elvisel, mindent végrehajt gátlástalan haverja érdekében, akitől reméli nem fogja korlátozni érvényesülését.
nehogymá
nem szerettem a pártelnök asszonyt,föleg nem amikor lefeküdt a fidesznek. szerintem az utolsó pillanatban nem a saját hatalmát védte,hanem az mdf et akarta megmenteni,de rohadtul elb ták. ha hagyja magát akkor most az mdf még parlamenti pártként létezne,kb ugy mint a kdnp.vagyis sehogy. az az almássy nevü féreg nem véletlen kapott érdemeiért igen jó kis állást a fidesztől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.