Áttört a nagylaki határátkelőhelyen egy körözött román férfi, a rendőrség nagy erőkkel keresi – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, szerdán késő este egy személygépkocsi jelentkezett belépésre a nagylaki határátkelőhelyen. A román határrendészek ellenőrizték a jármű sofőrjét és utasát, és felfedezték, hogy a Schengeni Információs Rendszer szerint a gépkocsi vezetője ellen európai elfogatóparancs van az érvényben. Svájcban elkövetett vagyon elleni bűncselekmények miatt keresik a hatóságok.

Amikor a rendőrök megpróbálták előállítani a román férfit, ő gázt adott, és áthajtott a határon, elsodorva egy román rendőrt, aki könnyebben sérült meg. A magyar rendőrök a nagylaki határ közelében megtalálták az autót, és elfogták annak román állampolgárságú utasát – közölte a százados.

Áttört a határon egy veszélyes román bűnöző

A rendőrség keresi a 170 centiméter magas, fekete hajú Filimon Gheorghita 38 éves román állampolgárt, aki az országba való belépéskor fekete trikót és farmernadrágot viselt. Menekülésének elvetemültsége arra utal, hogy a férfi semmitől sem riad vissza, ezért kérik, hogy aki jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a rendőrséget.

Az MTI információi szerint Makón és a környező településeken is golyóálló mellényt viselő rendőrök keresik a szökevényt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Szép európai vonásai vannak. Fehér a bőre, szőke a haja. Európa tündérkertje. A franciák kis plüss kedvenceik. 100%-osan megbizható vendég munkások. Csak is Európa jövője a legfontossabb nekik. Soha sem laktak le semmit. Nem igaz, hogy Magyarokat írtottak, s majd kifosztották rendszeresen falvainkat, házainkat. Ők azok, akire a nyugat a legjobban támaszkodhat. Csak 6szor támadták hátba a szövetségeseiket 100 éven belül. Bátor népség. Tanulni lehet tőlük. "A románok a történelem prostituáltjai."-V.I.Uljanov a'la Lenin. Támogatom őket az európai integrációban. A büdös életbe nem fognak európaiak lenni, de öntsük beléjük a lóvét.
intrepid
Megpróbálni élve elfogni, de ha nem sikerül. tüzet nyitni rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.