Paksi bővítés: "Az orosz fél lehívhatja a teljes tartozást, ami azonnali államcsődöt okozna" Az LMP szerint az évszázad legrosszabb üzletét köti meg a kormány a paksi bővítéssel. A szerződés valójában súlyos és aránytalan kötelezettségeket jelenet Magyarország számára,

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@nyanya001: Szépen kivárták a választásokat, mert tudták, nagy botrány lesz, és bukhatnak. Az a szomorú az egészben, hogy ha netán tényleg bekövetkezne a fizetési késedelem, a teljes összeg lehívása, és az államcsőd, akkor se azok felelnének érte, akik ezt a szerződést összehozták. De még ha ők felelnének is! Amit a négy év alatt a közpénzből leraboltak, az nem teszi ki a 10 milliárd eurót. Bár, közelít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Lesz nagy csodalkozas marcius 15-en, amikor az elso tetel lesz aktualis, na, akkor MINDENKI fogja szivni az orrat,...

De a mi vezirunk nagyon okos, raffinalt am, azert jart a puccos Oxfordba, hogy megtanulja, hogyan lehet majd kijatszani, elodazni azt a torlesztest,...
(Peldaul Oroszorszag nem a legjobban hasados uranjat kuldte nekunk,... Vagy valami hasonlot,...)

Apropos, mi van a pecsi uranbanyankkal? Mar nem muxik?
kkalman
@nyanya001: "" A Fidesz kihúzta az országot a gödörből ! ""
Igen, kihúzta, és odaállította a szakadék szélére, hogy bármikorbelelökhesse.

@karma1: Már régen bezárták, mert "gazdaságtalan". Most egy ausztrál cég igyekszik megnyítani, de a nagyon zöldek nagyon tiltakoznak ellene a sugárveszélyre hivatkozva. Arról nem beszélnek, hogy a legnagyobb rádióaktív sugárzást a város főterén, a Széchenyi téren lehetett, lehet mérni.
kamazuka
@kkalman: Ez így nem teljesen igaz.
Élnek még a valamikori dolgozók,sőt némelyikük még tömegközlekedési eszközöket is igénybe vesznek.Aki a helyszínen magába gyűjtötte a becquerel-eket az úgy ad ingyen,hogy átjátszó torony sem kell.Nem parázni kell,fölösleges.
bretagne
Nem kétséges: tönkre teszik az országot! 8 év alatt biztosan sikerül. Még 4 hátra van.
mate03
@nemkati: Sajnos én már le szarhatnám hogy ezek a szemetek,mit tettek az országgal,de nagyon sajnálom a mostani ,30 _40 éves család apákat a kilátástalan jövő miatt!
coyote3
Amennyit objektíven és hitelesen tudhatunk, abból az prognosztizálható, hogy Putyin sakkban akarja tartani ezzel a szerződéspontttal az országot. És aki ezt tudja és megszavazza az -bár nem vagyok jogász- az gazdasági értelemben árulást követ el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.