Legalábbis erre enged következtetni, hogy Sáling Gergőnek közvetlenül a Lázár János milliós hotelszámláiról szóló cikksorozat után kellett távoznia. A főszerkesztő kedden reggel jelenti be a hírt a szerkesztőségnek – írta meg a 444.

A lap információi szerint nem Sáling teljesítményével volt gond. A felmondás mögött régóta tartó politikai nyomás állhat a kormányzatot érintő cikkek miatt. A 444 emlékeztet rá, hogy többek között az Origo is szolidaritást vállalt április 6-án azokkal a lapokkal, amelyeket a Fidesz nem engedett be a választási rendezvényére.

Az utolsó csepp azonban valószínűleg a Lázár János milliós hotelszámláiról szóló, múlt héten megjelent cikk lehetett. Lázár az eltitkolt, majd a lap által végül kiperelt luxusköltéseinek feltárását olyannyira zokon vette, hogy sértődött hangú közleményében az Origo újságíróját név szerint gúnyolta oknyomozó munkájáért.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha valakinek nem barna a nyelve...
Tanulja meg mindenki, a fitymaszosokat bírálni nem, csak dicsérni lehet. A negatív dicséret is dicséret, ha nem bírálatnak tűnik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
Hm. Hát az Origoban most így kell cikket írni arról, hogy Lázár Hisztigép János kirúgatta a főszerkesztőt:
1. Sorold fel rögtön az elején az összes lehetséges ellenzéki politikust résztvevőként (még azokat is, akik ott se voltak, csak a Facebookon nyomtak egy attendinget), hogy ezzel valami szokásos pártpolitikai tünti-izének tűnjön a dolog. Pedig speciel ezek az arcok egy szót se szóltak a tüntetésen.
2. Hallgasd el ugyanakkor, hogy a magyar sajtó jelentős része kiállt Sáling mellett, és a tüntetésen is megjelentek az újságíróik.
3. Azt a tényt, hogy Lázár Bőgőmasina János az éjszaka közepén kirúgatta a főszerkesztőt, tálald úgy, hogy "Sáling Gergő váratlanul, közös megegyezéssel távozott az Origo éléről kedden." A kettő kurvára nem ugyanazt jelenti.
4. A Norvég-botrányról szólva tedd idézőjelbe, hogy "megtámadott civil szervezetek", nehogy Lázár Mimóza János megint bedurcizzon,mert a fácánvadászat, a lézerblokkolás, meg a milliós szállodai számlák gyártása mellett még pont a civilek megtámadása a hobbija.
5. Idézd be az Origo Zrt. közleményét, ami azt hazudja, hogy pont tegnap éjszaka jöttek rá, hogy a szinergia fontos, és a médiafogyasztási szokások úgy megváltoztak úgy este 11-kor hirtelen, hogy azonnal hozzá kellett igazítani a tartalom-előállítási stratégiát, és Sálingot kitenni. Aki pedig váratlanul távozott, ugye, miután kirúgták, vagy mi.
6. Hallgasd el ugyanakkor, hogy az Origo szerkesztősége is kiadott egy közleményt, ami azokat igazolja vissza, akik a politikai okokból cenzorkodást látták az ügyben.
mate03
@Manhattan: Nem kell sokáig várni és majd megjelenik a nagy fekete autó is!
herczeg0210
Aki nem nyalja ezeknek a seggét az pics@n lesz rúgva."Oszt Jó napot!"
qxy
Kár hogy otthon nem lehet meg csinálni azt amit én tettem. itt kint a Németeknél.
Engem is egyszer ki akartak rúgni mert " Nagy a szám" Pedig csak azt kértem amit ők meg ígértek. és azt mondtam.- Oké, nem kell kirúgni, megyek magamtól is Semmi baj.! De én ha innen fel állok, ki megyek és el megyek haza de te,?? lehet hogy még öt év úlva sem! mert kezeskedem arról hogy ne gyere haza. mert ahova innen mész ott nem te leszel bezárva hanem az ajtó. A végén, maradtam, nem rúgtak ki de a főnök repült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.