Nem hagyják az út szélén azután, hogy nem lett a harmadik Orbán-kormány tagja. A Népszabadság úgy értesült, hogy Németh Lászlóné – aki köztudottan Simicska Lajos bizalmasa – a paksi beruházást felügyeli majd. Éppen ő beszélt arról még tavaly, hogy a hazai vállalkozásoknak 1200 milliárdos üzlet lehet az új atomerőmű építése.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Halálrabiztosított költő-pénzköltő!-nő?
TASzSz
@postamester: Czinege Lajos is eredetileg disznópásztor volt...
postamester
@Horizont: Attól, hogy 60 éves, nézhetnék Nönek is...
Számtalan gyönyörü 60 éves Nöt ismerek...
De a ME vacsoráján - ha megfigyeltétek -
a férje jó messziröl követte...talán érthetöen !!! :-)))
Levendula
@TASzSz: Czinegéhez még: "Kedvenc időtöltése volt a vadászat és rendszeresen megfordult Kaszópusztán. A világhírű vadállománnyal rendelkező területen miniszteri hivatali ideje alatt a Honvédelmi Minisztérium jelentős infrastrukturális fejlesztéseket hajtott végre"
TASzSz
@Levendula: Persze! 1974-ben pedig megvadásztatta az akkori oktatási minisztert, mert a fia rosszul állt a középiskolában, csupa elégséges (2) osztályzattal nem vették volna fel a disznópásztor ivadékot az egyetemre. Így abban aza esztendőben nem szummatíve (érdemjeggyel) hanem formatíve (megfelelt) értékelések erültek be az érettségi bizonyítványokba...
human
Nem igazán érzem magam biztonságban, hogy kapzsi emberek intézik Paks bővítését. Egy kis spórolás ott, egy kis túlszámlázás itt és évszázadokig ide csak katasztrófaturisták fognak jönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.