Ennél jobb már csak egy "Hír TV vs. Lázár János luxushotel-foglalásai" témájú adáson izgulnánk!

Az LMP társelnöke volt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége. A riporter a "balliberális szervezetek", az LMP és a Norvég Alap viszonyairól faggata volna Szélt, ám a válaszok sehogy sem találtak értő fülekre.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Nem mindig tetszenek Széll Bernadett megnyilatkozásai, de most felmosta a riporterrel a padlót rendesen, és igaza volt! Okos volt, és kulturált!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Vajon mikor lesz kötelező nézni a hírtv-t?
coyote3
Ez a pasi vagy süket, vagy hülye. Mindenki döntse el melyik...:)))
tas0125
No, Berni! Attól még,hogy valaki csúnyán hadar, nem lesz igaz, ha 3x-r elmondja is ugyanazt az üres dumát. Nyilván kilóg a lóláb. Valami nagyon büdös.
Hogy tisztázzuk a norvég pénz, attól jön hozzánk, a norvég árú forgalom vám-mentes jöhet Mo-ra, annak ellenére, hogy Norvégia nem tagja az uniónak. Na most, ha részben meg is állapodtak Norvégia -Mo is, hogy a pénz egy része társadalmi szervezethez mehet. Barátaim ehhez még tudnia kell az államnak, hogy milyen bemondásra, milyen esetleges kétely érdékű személyiség magyar pénzből, milyen ismereteket küldenek a nagy világba.
Ebből következik, hogy balek azért véletlenül se legyünk. Le kell ellenőrizni, aztán mehet a zsozsó. Mit titkolódzik mind a norvég alap, mind az Őkotárs.
Volt itt olyan, hogy a titkos miniszter felügyelete mellett bolgár-orosz teljes titkos cím jegyzett adtak ki. Kovács Béla is ide-oda járt a dossziékba. Tudom nektek bemondásra nincs ilyen. A MNB-ba is napi szinten ott volt az Ökótárs.
hetöndöe
@tas0125: "Hogy tisztázzuk a norvég pénz, attól jön hozzánk, a norvég árú forgalom vám-mentes jöhet Mo-ra, annak ellenére, hogy Norvégia nem tagja az uniónak."

Ez most komoly?
A sarki fűszeres mesélte,vagy az ökör-körben adták elő ezt az épületes ostobaságot?
jancsik68
A norvég pénzzel az a baj,hogy azt lázár jankó nem tudja ellopni és a parteigenossek között el osztani,azaz eltapsolni.Milyen jó lenne az a pénzecske mészáros lőrinéknek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.