Áll a bál a kormány által gerincre vágott Origo körül.

Miközben a Deutsche Telekom (a Magyar Telekom, és azon keresztül az Origo tulajdonosa) Facebook-oldalát elárasztották a felháborodott kommentek és az angol nyelvű sajtóban is híre ment az Origo pórázra kötésének, van, aki tiltakozásul a telekomos előfizetését adja vissza.

Tegnap este egyébként felmondott az Origo Hírek és Videó rovata is.

Cink / Olvasói fotó

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ennek akkor lenne visszatartó ereje, ha mindenki ugyan így bojkottálná a T-Home-ot. Erre viszont nem fog sor kerülni, hacsak a konkurensék nem virítanának valami hatalmas kedvezményt a most átjelenkezőknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Benisa
Amúgy nem értem hova ez az egész felhajtás. A vak is látta már eddig is, hogy itt nincs olyan hogy elfogulatlan objektív tájékoztatás és ennek hozománya képen sajtószabadság sem nagyon létezik - hiszen gondoljunk csak bele mindkét oldalnak megvan a saját sajtója (Index-népszabadság-népszava-atv és szembe vele hírtv echotv MH, MN.) Ebben legfeljebb az lehet meglepő, hogy egy nagy multi behódolt, de az semmiképp, hogy ezt a lépést behúzták. Gondoljunk bele, hogy hányszor fordult már elő az egyenlőtlen tájékoztatás(ez alatt azt értem, hogy bizonyos orgánumokban nem jelenhetett meg valami vagy épp fejek hullottak miatta mint most). Az meg megint más kérdés szerény véleményem szerint hogy ezzel mennyire lehet zsarolni egy ekkora multit mint a telekom főleg ha belegondolunk, hogy mondjuk, ha mindenki akit ez a téma kicsit is érdekel visszaadná a simkártyát és felmondaná a szerződést, akkor sem lenne szerintem ez a szám nagyobb 5000nél, mert akár jó vagy akár nem az emberek és ezáltal a fogyasztók többsége pont leszarja hogy mit csinál lázár jani a telekom meg az origó ameddig nézheti a valóvilágot sörtvedelve és csipszet zabálva.
Desischado
Egy fecske sajnos nem csinál nyarat, de remélem, egyre többen leszünk, akiknek elegük van ebből a rendszerből!
mate03
@bretagne: Komolyan gondolod vagy csak viccelsz?
bretagne
@mate03: Annyiból gondoltam komolyan, hogy tényleg olvastam ilyen cáfolatot. Persze, nem hittem, hogy igaz!
human
@bretagne: Én sem hiszem, hogy igaz. Az újságíróknak volt idejük elbeszélgetni a kirúgott és az új főszerkesztővel és a vezetővel. Ezek után sokan kiléptek. Már csak ezért is biztos, hogy nem csak piacstratégiai lépésről van szó. Azt is kétlem, hogy a Telecom ne tudott volna az egészről. Ilyen politikai irányváltást a tulajdonos engedélye, utasítása nélkül egyetlen leányvállalat sem tehet.
bretagne
@human: Itt percenként válgoznak a dolgok. Olvastam a 444.hu-n az egésznek a történetét. Ott azt írták, hogy a Telekom és a kormány már megállapodott, talán egy évvel ezelőtt. Csak titokban tartották. Jó, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.