Személyesen nézte meg az X-Faktor döntőjét Gulyás Gergely az RTL Klub stúdiójában, még 2011-ben. Gulyás Gergely szerint a kereskedelmi műsorok nagy társadalmi károkat okoznak. A politikus az RTL-nek elismerte, hogy valóban élőben nézte a műsort, mégpedig a csatorna vendégeként, ám ez szerinte nem ellentmondás.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én soha nem voltam párttag, éppen ezért nem értem! Milyen élet az, ha egy párt határozza meg, mi tetszhet, mit hallgathatok, mit nézhetek, hogyan élhetek, hogyan szerethetek?! Ez a narancssárga köd hogy megtorzítja a világot a mögé sorakozó emberek számára! Mi történik ha valami fuvallat után felszáll ez a köd, s kitisztulva szembesül a világgal ez a jó ember a többi párttársával?! Vagy a pénzért, hatalomért cserében semmi nem számít? Álságos, hazug világban élünk most, amikor a vallással, hittel takaródzanak "nagy" politikusaink!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Azért még nem tud olyan képet vágni mint a Lázár, mert mikor az RTL riporter megállította igen zavarodott lett. Az ingyen jegy akkor még nagyon kellet.
Strong
HIHETETLEN SZENZÁCIÓ!
..de egyet értek a G-vel. Tehetségkutatók azok jók. (bár azt sem nézem - de legalább vannak tehetségek)
Viszont szerintem ezért van ennyi fidesz + jobbik szavazó, mert nincs már mivel gondolkodniuk. Hamarabb néz meg egy XY showt - mint elolvas egy könyvet. (a szavazó lapokon csak X-et kell tenni - az még megy. Eszébe jut az X-faktor főcíméről - az X)
joopapa
Nagy társadalmi károkat ti okoztok, meg az elmúlt 24 év politikusai!
Dr. Felipe
Biztos belülről bomlasztotta a műsort ahogy szokták mondani ezek a bolsevik férgek.
Desischado
Ez egy jellemtelen, megélhetési hulladék! Egyszeriben káros, eddig miért nem mondta:
pityuka
Még el sem kezdte a karrierjét, máris egy gerinctelen féreg lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.