Tavaly is növelni tudta bevételét az Orbán Győző többségi érdekeltségében lévő bányászati cég, a Dolomit Kft., nettó 1,9 milliárd forintra – írja a Napi.hu.

A lap azt írja, hogy a társaság 2011-ben közel 400 millióval, 2012-ben 300 millióval, 2013-ban pedig 224 millió forinttal növelte nettó értékesítési árbevételét az előző évhez képest. A tavalyi forgalma meghaladta az 1,9 milliárd forintot, az egyéb bevétele 20 milliót tett ki. Az adózott eredménye egy év alatt 200 millióval, 532 millióra nőtt, amiből a tulajdonosok 300 milliós osztalékot hagytak jóvá.

A Dolomit Kft. tavaly 815,7 ezer tonna követ termelt ki, ami hét százalékkal volt több az előző évinél. Az átlagos statisztikai állományi létszáma 63 fő volt, az átlagkereset havi 504 148 forint – olvasható a 2013-as beszámolóban.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Aki azt várta, hogy majd veszteséges teljesítményről szól a cikk, az legalább akkora birka mint a fidesz szavazói :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Mit tennének, ha az Önök szüleiről írnák ugyan ezeket, mert ugyan úgy igaz rájuk mint az O.V édesapjára?
Nagyon úgy néz ki, hogy Önök neki mennek mindennek, mindenkinek ész nélkül, csak hogy bukjon ez a kormány.
Önöknek ez milyen hasznot hozna? Megérné?, vagy szeretnék saját sebeiket nyalogatni, s elmondani, hogy megbuktattuk, ugyan rosszabb lett, de győztünk? Ennyire jó, ha a hülyeség győz az igaz felett?
Már a külföld sem az igazi, mert elismeri az ország elmúlt időszakban elért eredményeit, vagy csak azért vásárolják most az állampapírokat , mert abban bíznak, hogy jön majd a szoc-kom kormány , s az egekbe emelik a jelenlegi alacsony kamatokkal történt kibocsájtásokat,s M.o megint olyan lesz mint régen?
Tudják ki szeret a sárban dagonyázni, remélem nem akarnak hozzájuk hasonlítani?
JAJMÁR
@spu00: 22:19 Igazán szívbemarkoló . "Már a külföld sem az igazi" hát, igen, már semmi nem olyan mint régen, talán csak a krumplis chips :)
bakegya
@Strong: hát igen,igy kerül a magyar föld sója a teszkóba,a hegy gyomra az magyar simlicska talicskába,de még a magyarok Parlamentjének árnyékt lekakáló festőnő pingálmányaira is ami aztán a saját faláról somologhat vissza szülőanyjának szeme fényéről a nagy büdös felcsuti akadémia műfüvére,ahonnan vétetett!
Hát igazad van ennél az orbitlis familiánál,senki sem dolgozik normaszocializáltabban,legfeljebb a simlicska-és a csőszervizes lőrinc.
Yoda69
Legalabb tudjuk kik azok akik jobban teljesitenek Magyarorszagon:
orbangyozo lazarjanos stb
alterego56
Egykori kommunista pártitkár. Hogy lehet össze egyeztetni a vadkapitalista bányatulajdonosi státuszt a kommunista ideológiával? Köpönyegforgatás nagyművésze, az alma sem esik messze a fától.
alterego56
@spu00: Ön nem ért semmit. Jobban tenné ha hallgatna. Csak az ostobaságát bizonygatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.