A biztonságérzet növelése érdekében az idei évben elindult egy intenzív közbiztonsági program, amelynek keretében 10 fővel növelték a közterület-felügyelők számát, fejlesztették a térfigyelő kamerarendszert, és egy korszerű térfigyelő központot alakítottak ki a Városházán. Az új központ kulcsát a próba üzemmódban dolgozó kamerák előtt adta át dr. Cser-Palkovics András polgármester Nagypál Róbert irodavezetőnek a Városház téren.

Forrás: minalunk.hu
Feltöltő: azöreg
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Nil: Bocs, de bennem kifogtál egy környezetvédő harcost.

Az, hogy az emberek nem jutnak orvosi ellátáshoz, nincs kapcsolatban az önkormányzatok futó muskátli ültetési akcióióival.
A tisztességes iskolák is ültetnek az udvarra salviát, és megkövetelik a gyerekektől, hogy óvják a közvetlen környezetüket. Ma éppen kint vannak a gyerekek a városban, és szedik össze a szemetet, amit az éhező emberek eldobáltak.
human
@Nil: Tudod talán ha térfigyelő kamera lett volna nálunk a sétányon, akkor talán nem rabolták volna ki mamámat és húzták volna métereket a földön miközben a táskájába kapaszkodott. Nekem nincs bajom a kamerákkal. Bűnöző sem vagyok és üldözési mániám sincs.
Nil
@KERKA: eladja és élelmiszert vásárol rajta
de minek kell kiszedni a szép árvácskákat hogy új vacakot ültessenek helyette - vagy ami nálunk történt-kivágták a szép sövényt amit ültettek- sok pénzért, aztán mikor megnőtt az ugyanolyan amit újra telepítettek, megint kivágták a fákkal együtt - a kertész biztos jól járt a megrendelésekkel - az én lakásom mikroklímája viszont olyan lett hogy nyáron nem lehet benne élni.
És a felépített zajvédő fal nem tisztítja a levegőt, nálam nem csökkenti a zajt és a gyökerek már nem fogják fel a rezgést - tehát éjszaka néha arra ébredsz hogy talán ki kellene menni a lakásból mielőtt rád esik a tető.
A parkok régen is szépek voltak, az utcák is- az emberek gondozták őket - ma is vannak ilyenek. De milliárdokat elszórni évelőkre teljesen felesleges.
Nil
@KERKA: Ne harcolj a környezetért hanem tegyél érte. Ha harcolsz akkor rombolsz - ezt jó lenne ha tudnád.
A szemetet meg mindenki dobálja függetlenül az anyagi helyzetétől - és vannak szegények akik abból élnek hogy ezt a szemetet szelektíven összegyűjtik.
Az általánosítás sosem vezet tisztánlátáshoz
Nil
@human: De sajnos igen - mert hiába a kamera ha nem figyeli senki- nálunk van kamera- a teherautót mégis simán elvitték és a fiatalok simán drogoznak cigiznek és isznak a téren ahol nem szabad. van rendőrség, van kerületi akármi(rendőrség féle) , polgárőrök és vannak a közteresek. Nézik-vagy nem a kamerán - soha nem megy ki senki hogy ejnye-bejnye mit is csináltok ti itt?
A kamerákat nem ezért telepítik. Amikor majd rájössz hogy mi a céljuk akkor már késő lesz
human
@Nil: Nem tudom mire gondolsz mire használhatnák. Pár merész ötletem nekem is van, de jelenleg nem aktuális. Abban egyet értünk, ha már felszerelik azokat a nyüves kamerákat akkor használni is kell. Itt nálunk is volt már, hogy nem látták a báncselekményt pedig elvileg megfigyelt terület. Volt, van és lesz is ilyen, panaszt kell tenni. De kamera felvétel segítségével kapták el Páva Zsolt lányának erőszakolóját is. Ott elég hasznos volt.
A bűnözőket a lebukás valószínűsége tartja vissza legjobban az elkövetéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.