A CÖF, CÖKA, CET és egyéb cébetűs mozaikszavak szerelmesei felhívással fordultak a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, amelyben azt kérik, csatlakozzanak a "szélsőséges" médiát megfigyelő "hadtestükhöz".

"A CÖF – CET – Szellemi Honvédők és a Békemenet állhatatos csapata szálka sokak szemében. Igyekeznek megbontani egységünket, nyilatkozatainkat kiforgatni a maguk javára és ezekből pártpolitikai előnyöket kovácsolni" – fejtik ki közleményükben, hogy miért van szükség a besúgóhálózat felállítására.

Mint írják, "az elmúlt 5 évben világossá tettük, hogy merre tartunk és kik vagyunk. Nem változunk percről percre, nem ágaskodunk a hatalmi babérokért, alázattal szolgáljuk a józan polgári társadalmat. (...) Kérünk benneteket, ne üljetek fel az ellenzék bugyuta hazugságainak, előbb kérdezzetek meg minket és csak utána ítéljetek!"

A Fidesz-közeli civilek arra kérik a híveiket, szervezzenek riadóláncot. "A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!" – írják, és ezen a linken várják a házmester-vénájú jelentkezőket, akik részt vennének a média folyamatos figyelésében és a gyors reagálású "hadtest" felállításában.

A CÖF szóvivői azt ígérik, a jelzések alapján azonnal reagálni fognak a hamis indulatokat keltők és a nemzeti összetartozást rombolók megnyilvánulásaira.

"Javasoljuk azt is, hogy az igaz információk teljes birtokában a lehetőségeteknek megfelelően, bölcs nyugalommal az interneten, facebook-on is védjétek meg Európában is páratlan közösségünket mindazoktól, akik akár szirénhangon, akár más aljas módszerekkel fellazításunkra törekszenek." – zárul a felhívás.

Kedves Civil Úr! Ha ezt a cikket is beleírod a jelentésedbe, csak annyit kérünk szépen, Dezsőt, a malacot ne vigyétek el!

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
A besúgóhálózat kényszerű velejárója a diktatúrának. Afelől ne legyenek kétségeink, hogy hamarosan nem csak a tv műsorokat fogják megfigyelni. A jelentősebb véleményformáló közszereplőket, a fontosabb beosztásban dolgozókat most is figyelik és a NAV valamint a "független" ügyészség segítségével meg is fegyelmezik őket amennyiben nem "megfelelőek" a nézeteik. Erre erősen rásegít az állami pénzből működő "köz"média.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hápháp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
Hol van Lázár vadász úr? Itt egy rút kacsa garázdálkodik.
Tessék az itt t!rollkodó kacsákat is kilőni! ingyen és bérmentve!!

Csak a szegény fácánokat kell irtani?!?!
Törölt felhasználó
Azért nem akarja megnyitni Viktor az ügynök dossziékat, mert most lesz csak tele igazán..
Chaty43
A RÁKOSI rendszert is felülmúlják az intézkedéseikkel ! ISZONYAT ORSZÁGA lettünk, naná, hogy menekülnek a fiatalok és korosabbak is, akik csak tehetik ! Erre a vén "Isten" sem gondolt, hogy ilyen OrbánPál fordulás lesz! Orbán kijelentette 8 évig dolgozott ezen a "jövőn..."
Budapest nem fogja hagyni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.