Módosították a Ferencváros stadionjának megépítéséről szóló szerződést, így végül 14,735 milliárd forintot fizetnek ki vállalkozási díjként – áll a Közbeszerzési Értesítőben. A korábban megkötött szerződésben még 13,488 milliárd forint szerepelt, így 1,247 milliárd forinttal többe kerül a beruházás. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az FTC-stadion bontására, valamint az UEFA előírásoknak és a FIFA ajánlásoknak megfelelő új labdarúgó stadion létesítésére a Market Építő Zrt.-vel kötött szerződést. A kontraktusban szerepelt a belsőépítészeti kialakítás és bútorozás, a sporttechnológiai kialakítás, valamint mindezen feladatok generálkivitelezői szerződés keretében történő ellátása is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A módosítás indoklásában többek között az szerepel, hogy még egy tavalyi kormányhatározat alapján a beruházás műszaki tartalmának növelése, illetve a funkcionális megfelelőség jobb biztosítása érdekében további egymilliárdot biztosítanak a beruházás céljaira. A magasabb színvonalú és magasabb funkcionális igényeket kielégítő műszaki tartalomra való hivatkozással még szerepel egy plusz nettó 668,429 millió forintos tétel. Egyes munkálatokról azonban le is mondott a megrendelő, így például egy nettó 127,989 milliós és egy nettó 208 millió forintos tétellel is csökkentették az összeget.

Ja és a szocik szegényítették el az országot !
Mondja ezt a tudathasadásos fidesznyik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.