Európa egyik legerősebb hírszerző szolgálatává szeretné fejleszteni a polgári hírszerzésért felelős Információs Hivatalt három éven belül az annak működését felügyelő Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter – írja a Napi.hu.

Mindez a kinevezés előtti meghallgatáson tartott nemzetbiztonsági bizottsági nyilvános jegyzőkönyvből derül ki, mint ahogy az is, hogy Lázár a magas államadósságot és az energiabiztonságot látja a magyar gazdaság és az ország nemzetbiztonságának achilles-sarkának.

Az Információs Hivatal komoly fejlesztés előtt áll: az elkölthető költségvetés források már az idén 31 százalékkal vagyis 2,4 milliárd forinttal emelkedtek, így idén már 11,2 milliárdból gazdálkodhat az IH. Lázár nem említette, de a Miniszterelnökség idén a költségvetés tartalékából 3,9 milliárd forint támogatást kapott nem ismert célokra – olvasható a Napi.hu cikkében.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Épül a kis mini KGB? A besúgórendszert a CÖF üzemelteti majd?
Szép új világ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Hm--vacog a foguk a félelemtől--a hazánkban ,ideiglenesen itt tartózkodó,mintegy 365 nemzet kémeinek---akik csak azért jönnek ,hogy-- Pinokkió orrát megtekintsék--naponta mennyit nyúlik.
pesti
@postamester: Az AVO-sok már csak Kiss Miskák ezekhez képest!!!Szégyen gyalázat!!!
kukac50
Kórházaknak kellene adni azt a pénzt, Orbán felérhetné ésszel!
kkalman
De jó is lesz rettegni a 21. századi magyar titkosszolgálattól. Ha megvalósul, fiatalodok vagy negyven évet. :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.