Befektetőkhöz és az előfizetőkhöz fordul a Népszava, miután svájci tulajdonosa jelezte, hogy nem tudja tovább finanszírozni a lapot – ez volt az a nagy bejelentés, amelyre ma egész oldalas hirdetéssel készült a lap.

Láposi Elza, a kiadó ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón elmondta: csaknem tízezer új előfizetővel vagy havi 10-15 millió forintnyi támogatással lenne képes fennmaradni a lap, amely a kiadóval együtt mintegy hetven embert foglalkoztat. Ha ehhez nem jutnak hozzá, nagyjából két hónapig biztosított a működésük.

Közölte azt is: ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek közpénzek hűtlen kezelése miatt, mert szerintük sem az állami vállalatok, sem az állami pénzosztók nem a példányszámoknak megfelelően osztják el a támogatásokat a jobb- és baloldali lapok között.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Dr. Felipe: "csaknem tízezer új előfizetővel"
Na és akkor az is a kormány hibája, hogy nincs még legalább ennyi előfizető? Szerintem senki nem gátolja meg ezt a tízezer embert, hogy ne fizessen elő a lapra. Egyszerűen nem érdekli őket. A többi csak mellébeszélés.
archer
@Dr. Felipe: Mit vársz a fasisztáktól..?

buta vagy..?
Dr. Felipe
@szandokan: Mert a fasiszta mn újságnak a 30 ezer előfizetőre 1 milliárd hirdetés közpénzből , az reális? Akkor a Népszava 10 ezer előfizetőjére is járna lóvé.
szandokan
@Dr. Felipe: Amiket írsz, nem bizonyítottak. Azonkívül meg két újságot is fasisztának nevezel, ami elég szomorú. Túlságosan gyűlölködő vagy, szerintem neked valamilyen személyes sérelmed lehet Orbánnal kapcsolatosan. Amúgy meg fizessenek még elő ennyien a lapra, és a kérdés megoldva. Vajon az a pár millió ember, aki még arra sem vedte a fáradságot, hogy elmnjen szavani, melyik újságot olvassa? A Storyt? :-)
Dr. Felipe
@szandokan: Mi nincs bizonyítva? Bizonyítva van hogy Gyurcsány kínosan ügyelt arra hogy a jobboldali újságok is kapjanak állami hirdetéseket.
Most meg mit látunk, azt látjuk hogy állítólag keresztényeknek mondott figurák el akarják taposni a baloldali újságokat mert letiltják az állami hirdetéseket.
Szerinted ez jól van így?

Akkor az nm fasiszta újságra is fizessetek elő és meg van oldva a kérdés de ne kapjon 1 milliárd állami hirdetést mert akkor nekik sem jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.