Ráhel barátnőinek mobiljai miatt rendelték el a DNS-vizsgálatot. Fejenként 150 ezerért, lánybúcsús képek miatt – írja a Hír24.

A Hír24 rendészeti forrásból úgy értesült, az eltűnt iPhone 4s-ek Orbán Ráhel barátnőinek tulajdonát képezték. Információink szerint a telefonokat elsősorban azért keresik égre-földre, mert azokon olyan képek is voltak, amelyek a lánybúcsún készültek. Hogy pontosan mi látható ezeken a felvételeken, nem tudni.

Kiderült, kiknek a mobilját lopták el az Orbán-lagzin

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az eljárás igen költséges – 50 ezer és 300 ezer forint körül mozog per fő –, ám ennek az „akció-sorozatnak" az ára végül 9 millió forintos összeggel zárult, ami 150 ezer forintot jelent személyenként – számolt be a lap.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Istenem !!! meddig keresik azt a két qrva telefont és főleg mennyiért!!! És csupán csak azért mert a nagyságák nem tudtak viselkedni a lánybúcsún??? Beszarás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonfly
@Manhattan: Azt hiszed, tényleg egy kis porno fotóról van szó?
Ha megtudhatnánk,mi ez, borulna minden!
dragonfly
@human: Ha ilyen derülne ki, két nap múlva a kutya sem törődne vele...
csa-csa
bárki, bárkitől bárhonnan lop mobilt kifizettetném a rohadékkal a DNS költségét!!, meg ahány éves annyi évre lesittelném a curva anyját!
aloe
??? még mindég ezt tárgyaljátok??? te jó ég !!! Ha ti normálisak vagytok halljátok???...számít??? valamit is???
jancsik68
@csa-csa: Egy szar mobil ellopásáért ekkora balhét csinálnak. MAGÁNNYUGDIJAK ELLOPÁSÁÉRT MIÉRT NINNCS EKKORA FELHÁBOROSODÁS!Ezen nem háborodsz fel!Ja az nem a viki lányának a telefonja volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.