Békés demonstrációt tartott a Gyömrő 2000 Kör Gyenes Levente polgármester mellett, megelégelve, hogy a város nevét csak botrányok miatt említik – látható az index.hu videójában.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
A cím akár még fordítva is megállja a helyét:
"Lehet, hogy jó polgármester, de attól még gazember"

:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@human: Ahogy az piás embert is , és azt is aki azt sem tudja kivel kefél már. Ez mind zsarolható . De látod a városának még így is jó.
világlátó
A pm. nincs egyedül. Sok olyan kor és sorstársa van, akiket valahogyan megválasztottak. Most már valamennyien tudjuk, csaknem lutri kérdése ez. Kiválasztás, felépítés, győzelemre segítés, megerősítés majd a teljes lojalitás elmélyítése, jutalmazás. A két szűk keresztmetszet a kiválasztás és a megerősítés. Ha a kiválasztás sikeres, valószinüleg a megerősítés is az lesz. Szimpátia? manapság ez a legkevésbé fontos.
Az adott helyzet értékelése teremt -e módot arra, hogy kivezető/felemelő/lelkesítő utat mutathassunk a közönségnek. Az elmúlt évek kiváló táptalaját adták ennek. Lám éltek is vele.Mindamellett a vezetés lényege az elképzelések jelentős cselekedetekké alakításának képességében rejlik. Gyömrőn ezt elérte a vezető, ahogy sok más városban is.A vezető a maga ura. Nincs felettese, legalább is nincs ott a szomszéd irodában, vagy feljebb csak egy emelettel.Hamar eluralkodik a túlzott magabiztosság, a saját tévedhetetlenségébe vetett hit.A vezetői attitüd sajátos aurát termel, amit nevezhetünk életörömnek, olyan életérzésnek, ami a mindent megengedhetek magamnak életérzése. A hivatal rendje, belső szabályozottsága miatt ez a magánéletben találja meg az útját. A hatalom, amelynek fedezete a jelentős jövedelem, a rang, a kapcsolatok és a társadalmi élet fénye, hamar félreviszi a gyengébb jellemű embert.
Ez persze korfüggő is.A szellemi alkotóképesség sok esetben nem igazán motiváló tényező, elég néhány alkalmas munkatárs akit szabadjára kell engedni a pályázatok világában, elég néhány politikus barát aki megtámogatja, a siker máris kirajzolódik a település környezetében. Így a fizikai élvezetek kerülnek előtérbe , ami MAGÁNÜGY .
Az összekacsintós férfiúi szolidaritás, nem hogy felmentést, de bátorítást is kölcsönöz.
A mi polgármesterünk derék legény, szeretik is a nők!.Egy kis drog, ugyan már én is amikor fiatal voltam, hajjaj!! De azért épült és szépült a városunk. Gazember, de azért jó polgármester.A mélyen rejlő ellentmondást már nem is látják. Lelkük rajta.
Boszi27
@libelle: Lehet épp attól jó polgármester, mert gazember. Csalafinta a magyar nyelv. :)
JAJMÁR
Igaza van Ferenc pápának, manapság nehéz tisztességesnek maradni a közéletben. Sajnos "megalkuvónak" kell lenni, mert aki nem az, eltapossák, kidobják, kicsinálják.
Zaklatásig menően "környékezik" meg a tisztességes politikusokat a zemberek, a "vállalkozók", a valamit akarók, a hízelkedők... stb
Aztán vannak, akiknek az a jó polgi, akinél elérik a céljukat.
Mindig is így volt ez, de, hogy manapság ebben az országban csúcsra jár, és minden szinten és minden téren, az biztos.
Ezért nem vagyok én politikus :)
JAJMÁR
Ja, hogy drogos, meg egy kicsit perverz, hát valahogy ki kell bírni...
Erre mondják, hogy "eladta a lelkét az ördögnek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.